dodatan iskorak u poslovanju

Sklopljena suradnja Kraša i Nelt Grupe

Predsjednik Uprave Nelt Grupe izjavio je da je Kraš poznat po kvaliteti i predstavlja vodeću kompaniju u svom području u regiji, a ugovor o suradnji doživljava kao prirodnu suradnju dva uspješna sustava
Kraš 1

Kraš Grupa i Nelt Grupa, regionalni lideri u svojim područjima poslovanja, uspostavile su suradnju na području distribucije, pokazujući spremnost u odgovaranju na sve veće zahtjeve tržišta i potrošača. Suradnja osigurava značajan rast dostupnosti Kraševog asortimana na tržištima Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Albanije te predstavlja širenje Neltovog distribucijskog portfelja.

„Jako nam je drago da u ovu suradnju ulazimo u godini u kojoj obilježavamo 110 godina postojanja Kraš Grupe. Osluškivanje potreba potrošača, razvoj i proizvodnja jednih od generacijama omiljenih brendova vodilje su nam u poslovanju. Vjerujemo da ćemo kroz suradnju s Nelt Grupom, renomiranim distributerom na tržištima Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore i Albanije napraviti dodatan iskorak u poslovanju na zadovoljstvo svih potrošača“, izjavio je Slavko Ledić, predsjednik Uprave Kraš prehrambene industrije.

„Kraš je poznat po kvaliteti i predstavlja vodeću kompaniju u svom području u regiji, a ugovor doživljavamo kao prirodnu suradnju dvaju uspješnih sustava. Nelt teži konstantnom razvijanju i poboljšanju usluga distribucije i logistike, i spremni smo za izazov kreiranja dodatne vrijednosti za novog principala kroz dostupnost proizvoda u prodajnim objektima širom regije“, izjavio je Miloš Jelić, predsjednik Uprave Nelt Grupe.

image
Nelt Grupa

Stvaranjem kvalitetnih i prepoznatljivih proizvoda te okusa koji spajaju generacije Kraš Grupa najveća je konditorska industrija u jugoistočnoj Europi s pet tvornica i oko 2.400 zaposlenih. U svojoj proizvodnji obuhvaća sve tri kategorije konditorskih proizvoda: kakao proizvode, kekse i vafle te bombone. U ponudi ima preko 30 brendova od kojih su najpoznatiji praline Bajadera, Griotta i Fontana, čokolade Životinjsko carstvo i Dorina, bomboni Ki-Ki i Bronhi te keksi Jadro i drugi.

Nelt Grupa je distributivno-logistički poslovni sustav koji povezuje 4.000 zaposlenih u 14 kompanija na 11 tržišta u Europi i Africi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 10:53