INVESTICIJA U NEKRETNINE

Simbol nekoć moćnog Agrokora ima novog vlasnika: Fortenova ga je prodala firmi koja ide u obnovu tornja

Radi se o uredskim prostorima na 16 katova tornja te garažnom prostoru

Zagreb, 080114.
Savska cesta.
Magla se jutros na Ciboninom tornju poigrala sa suncevim zrakama i priredila ovu svjetlosnu predstavu.

 Tomislav Kristo/Cropix

Društva Agram grupe i Fortenova grupa okončali su transakciju kupoprodaje i preuzimanja Ciboninog tornja, izvijestili su u ponedjeljak iz koncerna Agram.

Izvršni direktor za financije Agram EEIG Emil Mihalina izrazio je zadovoljstvo tom kupoprodajom i najavio značajne investicije u cjelokupnu obnovu Ciboninog tornja.

"Aktivnosti u tom pravcu već su započete. Okončanjem projekta, Cibona će biti vraćena u segment prvoklasnih poslovnih nekretnina Grada Zagreba, a Agram će dodatno utvrditi poziciju vodećeg investitora u poslovne nekretnine u Republici Hrvatskoj", kazao je Mihalina.

Podsjetimo, Fortenova grupa i Koncern Agram potpisali su 23. veljače ove godine ugovor o kupoprodaji nekretnina, koje je u sklopu poslovnog tornja Cibona u Zagrebu u vlasništvu imala Fortenova grupa.

Radi se o uredskim prostorima na 16 katova tornja te garažnom prostoru, što ukupno čini oko 6.700 četvornih metara površine, naveli su tada iz Fortenove, uz napomenu da je kupoprodajna cijena, prema ugovoru, poslovna tajna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. veljača 2024 15:53