Sastanci i druženja

Šibenski Amadria Park hoteli ugostili Meeting & Incentive Forum

Ta svjetski poznata konferencija svake godine okuplja elitu kongresne industrije
M&I Forum, Šibenik
 Meeting & Incentive Forum

U Šibeniku se u konvencijskom centru održava Meeting & Incentive Forum, svjetska poznata konferencija koja svake godine okuplja elitu kongresne industrije.

Nakon i uspjeha prošlogodišnje konferencije u Dubrovniku, Meeting & Incentive Forums svoju mrežu stručnjaka okupio je ponovo u Hrvatskoj, ovaj puta u Šibeniku. Šibenski Amadria Park hoteli koji su se svojom ponudom nametnuli kao jedno od najpoželjnijih odredišta za organizaciju ovakvih međunarodnih događaja, na M&I Forumu ugostio je najprestižnije stručnjake kongresne industrije.
Profesionalci kongresnog turizma obišli su Konvencijski centar Šibenik i Amadria Park hotele, a upravo su počeli prvi 'one-to-one' sastanci i druženja.

Meeting & Incentive Forum
Meeting & Incentive Forum, Šibenik

Stručnjaci na području MICE industrije u Šibenik su pristigli iz cijeloga svijeta. Program umrežavanja M&I Forums pozicionirao ih je kao svjetske lidere u području organizacije B2B sastanaka, a već se prvoga dana više od 150 dobavljača iz više od 45 destinacija sastalo sa 165 europskih kupaca, što će u tri dana konferencije rezultirati s više od 6,000 sastanaka. Individualni sastanci te niz aktivnosti specijaliziranih za jačanje poslovnih mreža održat će se u Konvencijskom centru Šibenik Amadria Park hotela.

Meeting & Incentive Forum
Meeting & Incentive Forum, Šibenik

Predsjednik uprave tvrtke Worldwide Events, koja je organizator M&I Foruma, Richard Barnes izjavio je da nakon velikog uspjeha na prošlogodišnjem Forumu u Dubrovniku, drago nam je što smo se ponovno vratili na hrvatsku obalu iskusiti jedinstvenu ponudu grada Šibenika. „Ova brzorastuća destinacija zanimljiva je iz niz razloga “, Richard Barnes .

Forum se održava od 19. do 22. lipnja u novootvorenom Konvencijskom centru Šibenik Amadria Park hotela čija najveća dvorana može primiti do 1.500 osoba. Amadria Park hoteli smješteni su na prekrasnoj obali, u neposrednoj blizini zračnih luka Zadar i Split te okruženi plažama ukupne duljine četiri kilometra.
„Iznimna je čast biti domaćinima ovog događanja. Na ovom četverodnevnom poslovnom skupu otvorene su nove prilike za potencijalne suradnje MICE poslovanja, a Šibenik ima iznimno veliku priliku razviti kongresni turizam, koji je profitabilan segment turističke ponude.“ , rekao je Ivan Sarajlić, izvršni koordinator marketinga Amadria Park hotela.

Meeting & Incentive Forum
Meeting & Incentive Forum, Šibenik

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. lipanj 2023 08:33