Bez briga u školskim klupama

Saponia prvašićima poklanja gel za dezinfekciju ruku

 Saponia

Bliži se kraj školskih praznika i uskoro kreće vrijeme za ponovni povratak u učionice i klupe, a neki mališani će se sa školom susresti i po prvi puta. S obzirom na situaciju koja je zahvatila čitav svijet, postoje određene mjere koje se moraju poštovati, za dobrobit svih koji borave u obrazovnim ustanovama, a pogotovo onih najmlađih kojima je još uvijek samo bezbrižnost na pameti. Kako bi tako ostalo i kako bi djeca bila i dalje djeca, razigrana i bez briga, a samim time i roditelji, Saponia je odlučila učiniti nešto zaista hvalevrijedno.

U želji da brigu o higijeni u školi usvoje već od prvog dana, Saponia im, za prvi dan škole, poklanja novi proizvod koji je primjeren baš dječjim rukama – BIS HANDYSEPT GEL. Gel je namijenjen za suho pranje i dezinfekciju ruku, a uz to njeguje kožu ruku. I djeca i odrasli mogu ga nesmetano koristiti tijekom cijelog dana i u svim aktivnostima, jer ne ostavlja ljepljiv trag na rukama.

- Namjera nam je da taj proizvod dobiju svi učenici prvih razreda te smo kontaktirali upravne odjele nadležne za školstvo i obrazovanje i dogovorili realizaciju ovog projekta. Većina škola je s oduševljenjem prihvatila, jer svi želimo da se nastava što sigurnije i normalnije odvija - izjavila je predsjednica uprave Saponije, Dajana Mrčela.

Saponia je s ovim proizvodom zaokružila brigu o higijeni cijele obitelji jer s atestom o djelotvornosti protiv koronavirusa, linije BIS HANDYSEPT I ARF DEZICLEAN pružaju najpotpuniju zaštitu zdravlja u borbi protiv pandemije COVID-19.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 20:58