MOJ POSAO.HR

Samostalna si, pouzdana i snalažljiva osoba? Tražiš novi posao? Na pravom si mjestu...

Provjerite neke oglase iz ovotjedne ponude

Gyms4you 

Tvrtka Rispetto, ekskluzivni distributer branda Sogno u Hrvatskoj, svojim klijentima, osim zdravog sna, pruža kompletan sustav regeneracije i benefita u svrhu poboljšanja zdravlja. Kako bi nastavili svoju misiju, zapošljavaju na poziciji: Prodajni predstavnik (m/ž). Nude ti iznadprosječna primanja, besplatne edukacije i poslovna događanja, napredovanje u karijeri i usavršavanje prodajnih vještina, financijsku neovisnost i sigurnu budućnost. Prijave primaju do 26. svibnja.

Samostalna si, pouzdana i snalažljiva osoba? Posjeduješ izvrsne analitičke vještine i sposobnost kritičkog razmišljanja? Tražiš nove poslovne izazove? Na pravom si mjestu! Erste & Steiermärkische Bank je u potrazi za Višim revizorom (m/ž), a na tvojem Erste putovanju ti nude rad u dinamičnom timu, osobnog mentora i buddyja, ravnotežu privatnog i poslovnog života, brigu o tvom zdravlju, društveno odgovorno okruženje te poticajnu, drugačiju i afirmativnu korporativnu kulturu. Javi im se najkasnije do 27. svibnja.

Oni funkcioniraju na višoj i kvalitetnijoj razini, vodeće su ime u polju u kojem djeluju i traže pojačanje u svom timu u Šibeniku… Oni su Gyms4you i pozivaju te da im se pridružiš na poziciji: Site manager (m/ž). Traže komunikativnu i ekstrovertiranu osobu koja na prvo mjesto stavlja članove i kvalitetu usluge. Postani site manager, u novi Gyms4you fitness centar dovedi dobru radnu atmosferu, preciznost i efikasnost. Iskoristi svoje talente i javi im se do 26. svibnja.

Europa 92 tvrtka je koja se kroz više od 30 godina postojanja kroz maloprodajni lanac trgovina pozicionirala na modnom tržištu kao lider jeans i modnih brandova. Kako bi osnažili svoj postojeći tim, trenutno zapošljavaju na poziciji: Stilist /prodavač (m/ž). Novim kolegicama i kolegama nude rad u stabilnoj i respektabilnoj tvrtki, mogućnost brzog napredovanja, iznadprosječna primanja, sezonske bonuse i godišnje nagrade te kontinuirana usavršavanja i edukacije. Javi im se najkasnije do 25. svibnja.

Grupa JUB, međunarodno priznata tvrtka sa 145 godina tradicije na području proizvodnje građevinskih materijala, zapošljava Skladištara (m/ž). Opis posla, između ostalog, uključuje dnevno slaganje/komisioniranje robe, utovar i istovar kamiona te korekciju narudžbi. Potrebno je imati najmanje 1 godinu relevantnog radnog iskustva, a zauzvrat ti nude rad u međunarodnoj tvrtki, ugodnu i poticajnu radnu atmosferu, usavršavanje u struci i razvoj te odlične uvjete rada. Prijave primaju do 26. svibnja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 15:14