MOJ POSAO

Samostalna si, pouzdana i proaktivna osoba? Provjeri koji poslodavci traže baš takve

Požurite s prijavama, rokovi su dosta kratki

Ilustrativna fotografija

 Moj Posao/

Šušković-građenje, tvrtka specijalizirana za poslove niskogradnje sa svom potrebnom mehanizacijom, zapošljava Voditelja ureda (m/ž) te Inženjera gradilišta/voditelja radova/poslovođu (m/ž). Nude ti konkurentnu plaću, uredno radno vrijeme, korištenje službenog automobila, mogućnost napredovanja i dodatnih edukacija te čitav niz drugih pogodnosti, a prijave primaju do 20. lipnja.

Haberkorn, najveći trgovački lanac u Austriji koji u Hrvatskoj posluje već 15 godina, traga za pojačanjem na radnom mjestu: Terenski komercijalist (m/ž). Zainteresirani kandidati moraju posjedovati iskustvo u prodaji industrijskih proizvoda i imati napredne komunikacijske i prezentacijske vještine, a novim kolegama nude stimulativna primanja, službeni automobil i mobitel, dodatno zdravstveno osiguranje, božićnicu, regres, uskrsnicu te priliku za učenje i rad u međunarodnoj sredini. Javi im se do 22. lipnja.

Samostalna si, pouzdana i proaktivna osoba? Ekonomskog si usmjerenja i aktivno pristupaš prodaji? Organizacija radnog vremena i poslovnih zadataka je tvoja jača strana? Ne traži dalje! Pridruži se Erste banci u ulozi Voditelja grupe klijenata (m/ž). Očekuju te rad u mladom i dinamičnom timu, osobni mentor i buddy, ravnoteža privatnog i poslovnog života, redoviti sistematski pregledi, božićnica, uskrsnica, regres i dar za dijete te drugačija i afirmativna poslovna kultura. Javi im se najkasnije do 21. lipnja.

Filir, jedna od vodećih distribucijskih kuća na području Republike Hrvatske, polazeći od činjenice da uspjeh svakog poslovnog subjekta ovisi o njegovim zaposlenicima, traži motiviranu osobu za radno mjesto: Asistent u računovodstvu (m/ž). Nude ti nagrade za radne rezultate, jubilarne nagrade, naknadu za topli obrok, sistematske preglede te rad u poticajnom i sigurnom okruženju. Svoj životopis im pošalji do 22. lipnja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. lipanj 2024 13:23