dva nova člana

Ružica Račić Mršo i Slobodan Zlatanovski novi menadžeri Heineken Hrvatska

Novi članovi menadžment tima Heineken Hrvatska izravno su odgovorni Marti Bulhak, predsjednici Uprave Heinekena Hrvatska
Ružica Račić Mršo
 Sasa Cetkovic

Heineken Hrvatska imenovao je dva nova člana svog menadžment tima. Tako je za na mjesto direktorice marketinga imenovana Ružica Račić Mršo, dok je na mjesto direktora prodaje imenovan Slobodan Zlatanovski. Dosadašnji menadžeri na njihovim pozicijama Filip Rabuzin i Romina Ivančić, odlučili su svoje nove karijere nastaviti izvan Heineken Hrvatska. Ružica Račić Mršo usredotočit će se na oblikovanje strategije brendova te izvršavanje različitih marketinških funkcija. Ima više od 20 godina radnog iskustva u vodećim međunarodnim kompanijama u sektoru robe široke potrošnje. U Heineken Hrvatska dolazi iz The Coca-Cola Company Adria s pozicije menadžerice za poslovnu i komercijalnu strategiju, business partnera za marketinške, strateške i istraživačke timove, kao i za punionicu. Prije toga , šesnaestogodišnju karijeru gradila je u tvrtki Nestlé gdje je bila odgovorna za upravljanje i komunikaciju brenda, uvide o tržištu i potrošačima te provedbu integriranih medijskih planova. Također je radila za Unilever Hrvatska. Kao novoimenovani direktor prodaje Slobodan Zlatanovski vodit će Heinekenov hrvatski prodajni tim s fokusom na održivi rast u svim kanalima. Također, bit će zadužen za izvedbu i ostvarivanje komercijalnih ciljeva, ali i za razvoj planova i odnosa s kupcima i potrošačima.

image
Slobodan Zlatanovski
Sasa Cetkovic

Slobodan Zlatanovski je prije dolaska u Heineken Hrvatska devet godina proveo u kompaniji Nestlé SEM, radeći na različitim pozicijama u prodaji, a posljednje je bio direktor prodaje Nestlé Professional North Hub Adriatic. Prije toga bio je voditelj prodaje za Hrvatsku kad je Nestlé Professional postizao dvoznamenkasti rast i profitabilnost. Slična postignuća imao je i kao nacionalni menadžer ključnih kupaca u Nestlé Srbija, ali i radeći u NELT , najvećoj distribucijskoj tvrtki u Srbiji.

Novi članovi menadžment tima Heineken Hrvatska izravno su odgovorni Marti Bulhak, predsjednici Uprave Heinekena Hrvatska.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. travanj 2024 20:31