važan korak

Rimac širi globalnu mrežu prodajnih partnera i na Kinu: ‘To je inovativna kompanija s nenadmašnim sposobnostima u elektrifikaciji‘

Zahvaljujući partnerstvu s Kingsway grupom u Šangaju je otvoren luksuzni salon Rimac automobila
Mate Rimac
 Sandra Simunovic/Cropix

Iz Rimac Automobila u četvrtak su najavili širenje na ključna azijska tržišta proširenjem svoje međunarodne mreže prodajnih partnera na Kingsway grupu, kompaniju specijaliziranu za distribuciju luksuznih vozila i jahti na području Kine.

Uoči prvih isporuka C_Two modela na električni pogon, u Rimac Automobili grade globalnu mrežu partnera. Zahvaljujući potonjem partnerstvu, u Šangaju je otvoren luksuzni salon Rimac automobila, objavljeno je internetskoj stranici te tvrtke iz Svete Nedelje, koja od 2009. godine proizvodi električne automobile.

image
Rimac Automobili

"Vrlo smo sretni što dobrodošlicu u našu obitelj možemo izraziti Kingsway Groupu, tvrtki koja ima izvrsnu reputaciju i pristup ključnim tržištima u Hong Kongu, Makau i Kini. Ovo je još jedan važan korak u izgradnji Rimčeve globalne mreže i brenda”, rekao je Rimac povodom sklapanja novog partnerstva.

image
Rimac Automobili

Prototip C_Two modela trenutno je u fazi finalnog testiranja. Finalni dizajn i ime automobila bit će otkriveni ove godine, kada bi taj hiperautomobil iduće generacije trebao izaći na tržište, za razliku od originalnog plana prije Covid-19 krize, koji je predviđao prve isporuke 2020.

„Rimac je inovativna kompanija s nenadmašnim sposobnostima u elektrifikaciji. Ovo je izuzetno uzbudljivo vrijeme u automobilskoj industriji, a Rimac je na samom vrhu tog polja“, istaknuo je Albert Wong, direktor Kingsway grupe, koja posluje od 1974. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 08:57