Slučaj Twitter

Reperica Azealia Banks uključila se u priču o prevari ulagača, Musk izbrisao Instagram

Pretpostavlja se da je Instagram račun šef Tesle uklonio početkom tjedna, "srećom" nije izbrisao Twitter račun
Azealia Banks, američka reperica
 Profimedia, Planet

Instagram račun čelnika Tesle Elona Muska izbrisan je uslijed bizarnog razvoja događaja između njega, djevojke mu, pjevačice Grimes i američke reperice Azealije Banks, piše Business Insider.

Pretpostavlja se da je Instagram račun šefa tvrtke za proizvodnju električnih automobila, s preko 8 milijuna pratitelja, uklonjen početkom tjedna nakon što je Azealia Banks napisala objavu u kojoj je označila Muska, sadržaja: “Moraš me nazvati isti čas. Želim svoj mobitel natrag”.

Zasad sve upućuje da se ipak ne radi o ljubavnom trokutu, već da je jezičava reperica na Instagramu objavila osjetljive informacije koje bi Muska mogle dodatno kompromitirati uslijed istrage američke Komisije za trgovinu vrijednosnim papirima (SEC) o mogućoj prevari ulagača. Naime, Musk je nedavno objavio svoj famozni tvit u kojem je najavio da “Teslu povlači s burze” i da je “novac za to osiguran”. Sumnje su odmah izniknule da je Musk daleko od bilo kakve investicije.

U svojoj objavi 12. kolovoza Banks je to i potvrdila. Napisala je da je u to vrijeme bila u Muskovoj kući i tamo vidjela kako šef Tesle i pjevačica Grimes (pravog imena Claire Boucher) razmjenjuju nježnosti. Potom je, kaže reperica, Musk skriven u kuhinji grozničavo zivkao pokušavajući se “ogrebati za investitora”, a sve je to bilo nakon sporne Twitter objave o "osiguranim novcima".

Banks dalje tvrdi da su ju, nakon što je sve to objavila na Instagramu, odmah kontaktirali Muskovi odvjetnici te joj zaprijetili zatvorom ako ne preda svoj mobitel i izbriše svaki trag te Instagram objave.

“Elon je uključio odvjetnike u cijelu priču. Ucijenili su me i rekli da moram predati mobitel ako ne želim završiti u zatvoru”, zadnja je objava reperice Banks koju je uspjela sačuvati novinarka Hope King.

- Elon ne poznaje Azealiju Banks. On nema njezin mobitel niti ga imaju njegovi odvjetnici – stiglo je priopćenje glasnogovornika Tesle koji demantira bilo kakvu vezu Muska i Banks.

Nije jasno koliko su tvrdnje reperice istinite, a koliko je to samo traženje medijske pažnje. U svakom slučaju cijela situacija stvara dodatni pritisak na Elona Muska. Uz federalnu istragu i privatne tužbe kojima ga se tereti za prevaru ulagača, piše BI, javnosti nije promaklo da se Musk i djevojka mu Grimes više ne prate ni na jednoj društvenoj mreži. Osnažuje to glasine koje kolaju da je njihova veza gotova.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 12:37