Poziv iz Brodosplita

'Radovi na polarnom kruzeru su u tijeku, ako nam ne vjerujete dođite i uvjerite se sami'

Brod duljine 128 metara, širine 21,5 metara i težine 13.500 bruto tona zaplovit će 2020. godine
Polarni kruzer Brodosplita
 Brodosplit

Iz Brodosplita su poslali poziv novinarima da posjete splitsko brodogradilište te se uvjere da je na Navozu broj 2 splitskog brodogradilišta u tijeku izgradnja Novogradnje 487.

„Radi se o brodu za krstarenje polarnim područjima, istom onom kojeg je Ivan Vilibor Sinčić nazvao fiktivnim. Stoga vam svima upućujem otvoreni poziv da nas narednih dana posjetite i snimiti brod u izgradnji. Riječ je o tehnološki naprednom brodu za polarne ekspedicije, koji je ugovoren s tvrtkom Quark Expeditions iz Seattlea u SAD-u, u sastavu Travelopia grupacije, koja okuplja najraznolikiju paletu svjetskih kompanija specijaliziranih za avanturistička putovanja.“, priopćili su iz Brodosplita.

Brod duljine 128 metara, širine 21,5 metara i težine 13.500 bruto tona zaplovit će 2020. godine, a moći će primiti do 200 putnika u prostranim kabinama i javnim prostorima te će imati nevjerojatnu paletu avanturističkih opcija, omogućujući gostima da maksimalno iskoristite mogućnosti za spontanu avanturu s broda dok uživaju u njegovoj vrhunskoj udobnosti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. travanj 2024 02:39