Trgovački centar Pevex
 Pevex
Širenje mreže unatoč krizi

Prvi hrvatski trgovački lanac otvara novi veliki prodajni centar

U novom centru Pevex će kupcima nuditi preko 50.000 artikala
Piše: Novac.hrObjavljeno: 16. srpanj 2020. 15:59

Otvaranjem novog prodajnog centra u Vinkovcima, koji će se prostirati na gotovo 5.000 kvadratnih metara, broj prodajnih centara Pevexa popet će se na 26.

U novom centru Pevex će kupcima nuditi preko 50.000 artikala. Kupcima u Vinkovcima će tako postati dostupna ponuda proizvoda iz 7 prodajnih programa: Građevina i boje, Željeznarija, Vrt i sport, Elektronika, Dom i dizajn, Keramika i sanitarije te Kućanski uređaji.

- PEVEX d.d. se kontinuirano razvija i unapređuje, kako interno u razvoju poslovanja i zaposlenika tako i u eksternom tržišnom okruženju, čemu svjedoče pozitivni rezultati poslovanja te sudjelovanje u nizu projekata koji potiču društvenu odgovornost za doprinos u razvoju hrvatskog društva u cjelini. Posebno nam je zadovoljstvo obavijestiti Vas da će, sukladno ranijim najavama, tvrtka PEVEX d.d. početkom rujna otvoriti svoj 26. prodajni centar u Vinkovcima, što je nastavak uspješnih ulaganja u sve županije diljem Republike Hrvatske - poručeno je iz tvrtke.

Prodajni centar Vinkovci bit će smješten na gotovo 5.000 četvornih metara te će zaposliti ukupno 42 djelatnika koji će svojim radom i zalaganjem pridonijeti daljnjem stvaranju pozitivne slike tvrtke kao poželjnog i uspješnog poslodavca i poslovnog partnera.

- Nakon prošlogodišnjeg otvorenja našeg 25. centra u Vukovaru, zadovoljstvo mi je najaviti i otvorenje novog centra u Vinkovcima s kojim dobivamo još jedan suvremeno opremljen i uređen centar. On predstavlja veliki korak u našem strateškom širenju u svim gradovima većim od 15.000 stanovnika. Od 1. rujna, kada predviđamo otvorenje, naši će Vinkovčani dobiti mjesto ugodne i uvijek povoljne kupnje, a četrdesetak zaposlenika kvalitetne uvjete rada, na što smo jako ponosni - izjavio je predsjednik Uprave tvrtke Pevex, Jurica Lovrinčević.

Podsjetimo, Pevex d.d. je trenutno jedan od najpoželjnijih poslodavaca u Hrvatskoj, a minimalna neto primanja zaposlenika u prodajnom centru Vinkovci iznosit će 5.000 kn.

Također, već početkom listopada, Pevex seli prodajni centar Slavonski Brod na novu i atraktivniju lokaciju (Naselje Slavonija II br.4 35000 Slavonski Brod). Preseljenje na novu lokaciju tretirati će se kao otvorenje novog prodajnog centra, a aktivnosti vezane uz preseljene će biti identične onima kao i kod otvaranja novog prodajnog centra.

Linker
25. kolovoz 2021 07:38