MOJPOSAO.HR

Pronađi posao po svojoj mjeri, ovdje su samo neki od poslova koji se nude: traže se električari, osobe za proizvodnju kozmetike...

Provjerite što se nudi, koji su rokovi, koji poslodavci nude dodatne pogodnosti...

Ilustrativna fotografija

 Sarawut Khamngam/Alamy/Alamy/Profimedia/Sarawut Khamngam/Alamy/Alamy/Profimedia

Tvrtka Navielektro od svog osnutka 2014. godine stvara pouzdane i dugoročne poslovne odnose s najvećim renomiranim svjetskim kompanijama u području pomorske elektrotehnike. Trenutno zapošljavaju više od 30 radnika a svoj tim žele osnažiti na radnom mjestu: Samostalni električar (m/ž). U ‘najuži krug‘ ulaze kandidati s minimalno 2 godine radnog iskustva na izvođenju elektroinstalacija, novim kolegama nude poticajna primanja, osiguran smještaj i prijevoz te mogućnost napredovanje, a rok za prijavu na oglas ističe 8. rujna.

Obožavaš kozmetiku koja ima pozitivan utjecaj na svijet u kojem živiš, društvena si osoba i voliš raditi s ljudima? Ne traži dalje! Lush manufaktura, najveća i najuspješnija internacionalna kozmetička tvrtka u Hrvatskoj, poziva te da im se pridružiš na poziciji: Djelatnik za rad u proizvodnji kozmetike (m/ž). Kako bi te zainteresirali, nude naknadu za topli obrok, mjesečne bonuse, 50% popusta u LUSH trgovinama, mogućnost napredovanja i pozitivno radno okruženje. Javi im se do 2. rujna.

Pan-pek vodeće je poduzeće u proizvodnji pekarskih i slastičarskih proizvoda. Višegodišnje iskustvo, ustrajnost na kvaliteti proizvoda uz umijeće njihovih stručnjaka, omogućilo im je vodeću poziciju na tržištu. Svoj tim sada žele dodatno osnažiti na radnom mjestu: Referent u računovodstvu (m/ž). Potrebno je imati barem jednu godinu prethodnog radnog iskustva na istim ili sličnim pozicijama, a nude ti odlične uvjete rada, stalan posao, razvoj vještina i odlične kolege. Prijave primaju do 26. kolovoza.

Nativ APM d.o.o. je tvrtka za građenje, projektiranje i savjetovanje. I tvoj sljedeći poslodavac? Naime, trenutno zapošljavaju Projektanta mobilnih komunikacija (m/ž), koji će se pridružiti tvrtkinom mladom, stručnom i obrazovanom timu. Pored sjajnih kolega koji će te dočekati raširenih ruku, nude ti i stimulativna primanja i plaću iznad 10 tisuća kuna, 30 dana godišnjeg odmora, stalan posao te mogućnost stručnog usavršavanja. Što čekaš? Javi im se najkasnije do 30. kolovoza.

Odlično se služiš njemačkim jezikom? MS Office paket imaš u ‘malom prstu‘? Kod kuće imaš stabilnu internetsku vezu? Ako su tvoji odgovori potvrdni, savršen si kandidat/kinja za radno mjesto Agent u službi za korisnike na njemačkjom jeziku (m/ž) u tvrtki zeus prima, brzorastućem poduzeću u outsourcinh industriji! Nude ti fleksibilno radno vrijeme, plaću od 7300 kuna za punu satnicu, 5 dana treninga i mentora, mogućnost napredovanja i vrlo ugodnu atmosferu. Javi im se do 2. rujna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 08:38