MOJPOSAO

Pronađi posao krojen po tvojoj mjeri! Ovog tjedna zapošljavaju Mlinar, Kaufland, Lürssen...

Novac.hr i portal MojPosao vam i ovog tjedna donose najatraktivniju ponudu slobodnih radnih mjesta
Ilustracija
 Tea Cimas/Cropix

Mlinar d.o.o. već je dugi niz godina vodeća kompanija u pekarskoj industriji u Hrvatskoj i regiji, a tvrtka je prisutna i na inozemnim tržištima. Ako želiš postati dijelom njihovog tima i doprinijeti uspješnom razvoju tvrtke svojom predanošću, znanjem i iskustvom, do 12. lipnja se možeš prijaviti na oglas za radno mjesto: Prodavač (m/ž). Nude ti poticajno radno okruženje, mjesečne nagrade za ostvarene rezultate, božićnicu, uskrsnicu, dar za dijete… i koješta drugo!

Lürssen otvara najmoderniji inženjerski centar u Rijeci, kako bi podržao rad svjetski poznatog brodogradilišta za projektiranje i gradnju luksuznih megajahti. Tvrtka zapošljava na sljedećim pozicijama: Projektant brodske opreme / opremanja broda (m/ž), Projektant elektro sustava u brodogradnji (m/ž), Projektant brodskih konstrukcija (m/ž) i Projektant strojarskih sustava u brodogradnji (m/ž). Prouči njihovu ponudu i javi im se do 18. lipnja.

Kaufland je uspješno međunarodno trgovačko društvo – učinkoviti su, dinamični i pravedni. Ako si odgovorna i pouzdana osoba i želiš biti dio pobjedničkog tima, javi se na oglas za radno mjesto: Skladištar/radnik na pripremi robe (m/ž). Njihova ponuda uključuje petodnevni radni tjedan, atraktivna primanja, uvećanu naknadu za rad noću, praznicima i nedjeljom te isplatu neto dodatka svaki mjesec. Javi im se do 22. lipnja i zakorači s njima u uspješnu budućnost.

Zahvaljujući stručnosti, inovativnosti i strasti prema poslu, BHS Corrugated strojevi postali su vodeći svjetski dobavljač postrojenja za proizvodnju valovitog papira i kartona. Ako želiš poboljšati svoj osobni stručni razvoj i dokazati se u poslu, postani dio njihova uspješnog tima u Republici Hrvatskoj i prijavi se na oglas za: Specijalist za puštanje strojeva u pogon (m/ž). Opis posla uključuje instalacije i puštanje strojeva u pogon te pružanje tehničke i tehnološke podrške kupcima. Oglas ostaje aktivan do 1. srpnja.

Poliklinika za internu medicinu i dijalizu B. BRAUN AVITUM zapošljava Medicinsku sestru/tehničara (m/ž). Prednost pri zapošljavanju imat će kandidati s iskustvom iz područja bubrežnog nadomjesnog liječenja, a novim kolegama nude stalni radni odnos, neradne nedjelje, kontinuirani razvoj, usmjeravanje i brojne edukacije te rad u interaktivnoj i dinamičnoj sredini. Ako želiš biti dio tima koji teži kvaliteti u području zdravstvenih usluga, pošalji im svoj životopis do 16. lipnja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 11:08