MOJ POSAO

Pronađi posao koji će te ispunjavati: Provjerite ponudu poslova, ali i raznih benefita koje nude poslodavci...

Rokovi za prijavu su blizu, pa požurite

Ilustrativna fotografija

 Vedran Peteh/Cropix

Opća bolnica Zadar je u potrazi za više osoba koje će im se pridružiti na radnom mjestu: Kuhar (m/ž). Opis posla, između ostalog, uključuje pripremu hrane, planiranje jelovnika, organizaciju kuhinje, praćenje zaliha, poštivanje higijenskih standarda te rad u timu. Ako posjeduješ strast prema kulinarstvu, kreativna si osoba i želiš se profesionalno razvijati u okruženju gdje se cijeni trud i predanost, javi im se do 4. Ožujka i postani dio njihovog tima!

Grupacija Schindler, jedan od vodećih svjetskih dobavljača liftova, pokretnih stepenica i srodnih usluga, zapošljava Montera/pomoćnog montera (m/ž). Poželjno je iskustvo na istim ili sličnim poslovima, zainteresirani kandidati moraju biti usmjereni na postizanje visokih rezultata u radu, a prijave primaju do 8. ožujka. Opis posla podrazumijeva montažu liftova, pokretnih stepenica i traka, puštanje opreme u pogon te ispunjavanje ciljeva efikasnosti. Ovo je sjajna prilika da se pridružiš ambicioznoj međunarodnoj tvrtki i nastaviš graditi svoju karijeru u pravom smjeru.

U ZOOCITY-ju vjeruju da je ispravna briga i njega kućnih ljubimaca jedini pravi put do sretnog i zdravog ljubimca. Slažeš se s njima? Veterinar/ka si? Voliš educirati o ljubimcima i prodaja ti je u malom prstu? Ako si kimao/la glavom na prethodna pitanja, onda je vrijeme da im se javiš! Trenutno zapošljavaju na poziciji: ZOOCITY Veterinar (m/ž), a nude ti mogućnost napredovanja i edukacije koje će ti pomoći u savladavaju buduće uloge, konkurentnu plaću, work-life balance, bonuse na plaću i ekipu kakvu bi svatko poželio! Javi im se čim prije, a najkasnije do 8. ožujka.

Želiš postati dio sjajne ekipe i uspješne poslovne priče koja traje već 30 godina? Ne traži dalje! Ribola te poziva da im se pridružiš u ulozi Vozača teretnog automobila (m/ž). Bit ćeš zadužen/a za utovar i istovar robe, dostavu robe do prodajnih mjesta i brigu o preuzetoj robi i popratnoj dokumentaciji, a zauzvrat ti nude stimulativna primanja, mogućnost stalnog zaposlenja i profesionalnog napredovanja, pravo na regres, božićnicu i uskrsnicu te odlične kolege. Javi im se najkasnije do 4. ožujka.

Tvrtka Hadria te poziva da im se pridružiš na radnom mjestu: Kozmetičar (m/ž). Prethodno radno iskustvo je uvjet za prijavu na oglas za posao, a prednost pri zapošljavanju imat će kandidati koji poznaju barem jedan strani jezik. Opis posla uključuje osnovne kozmetičke zadatke poput manikure, pedikure, depilacije i trajnog laka, a nude zajednički smještaj u kampu i dva obroka dnevno, stimulativna primanja, mogućnost stalnog zaposlenja i odlične kolege. Javi im se do 6. ožujka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 01:09