LEGENDARNI HOTEL

Projekt od 100 milijuna eura: Pogledajte kako će uskoro izgledati ruglo kraj Dubrovnika, ovo je spektakl!

Tvrtka Karisma Resorts International objavila je da je postala jedini vlasnik većinskog vlasnika dubrovačkog hotela Plat

Devastirani hotel

 Niksa Duper/Cropix/Cropix

Tvrtka Karisma Resorts International objavila je da je postala jedini vlasnik društva KHA četiri d.o.o., većinskog vlasnika dubrovačkog hotela Plat. Planirane su investicije veće od 100 milijuna eura.

Najavili su da će ta transakcija otvoriti put prema revitalizaciji hotela Plat i vezanog turističkog kapaciteta u istoimenom mjestu.

"Za to su već postojali ambiciozni planovi, no izazovni gospodarski i epidemiološki kontekst u posljednjih nekoliko godina stavio ih je u drugi plan. Potpunim preuzimanjem vlasništva i upravljanja Karisma želi omogućiti realizaciju ambicioznih planova za hotel Plat u smislu najboljih svjetskih praksi uklopljenih u lokalnu zajednicu i ekološke standarde", poručili su iz te tvrtke.

Riječ je, naime, o jednom od najljepših dijelova Župe dubrovačke, udaljenom 15 kilometara od grada Dubrovnika te samo 10 kilometara od Zračne luke Dubrovnik.

image

Vizija razvoja hotela Plat

Studio Atellior

"Karisma je kompanija s više od 20 godina iskustva u luksuznom hotelijerstvu te ima znanje, želju i resurse da postojećem lokalitetu, ali i cijeloj turističkoj zajednici donese novu vrijednost, a Hotele Plat pretvori u vrhunsku turističku destinaciju u skladu s najboljim stručnim i ekološkim praksama", poručili su iz Karisma Hotels & Resortsa, naglasivši da je za njih "Hrvatska i sve ono što ona nudi u turističkom smislu pravi dragulj Jadrana".

Karisma je jedna od vodećih grupacija u svijetu u području hotelskog menadžmenta s velikim hospitality know-howom u razvoju i upravljanju visokoprofilnim turističkim projektima te više od 8000 zaposlenih u čak 25 turističkih resorta u portfelju. Također, Karisma ima strateško partnerstvo s kompanijom Paramount za hotele Nickelodeon Hotels & Resorts, u Meksiku i Dominikanskoj Republici. Uz partnerstvo s Paramountom, Karisma ima i strateško partnerstvo s kompanijom Margaritaville za hotele Margaritaville Island Reserve, Margaritaville St. Somewhere i Margaritaville Beach Resort.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 18:33