TRŽIŠNI LIDERI

Predstavljeni novi partneri u EY-u Hrvatska: Od 10 partnera šest je žena

‘EY iznimno mnogo ulaže u svoje zaposlenike i njihov profesionalni razvoj, a ova imenovanja dokaz su da je investiranje u ljude ključ uspjeha‘

Helga Bubanović Devčić, Tomislav Čutura, Marta Glasnović, Filip Hitrec i Maja Šuber

Konzultantsko-revizorska tvrtka EY Hrvatska predstavila je nove partnere koji su novu funkciju preuzeli s prvim danom srpnja. U Odjelu poslovnog savjetovanja novim partnericama imenovane su Maja Šuber i Helga Bubanović Devčić. Partneri od 1. srpnja su i Tomislav Čutura iz Strateških i transakcijskih usluga, Filip Hitrec iz Odjela revizije te Marta Glasnović iz Odjela poreznog savjetovanja. Ovim imenovanjima tvrtka EY učvrstila je svoj položaj kao snažne kompanije koja kontinuirano ulaže u svoje zaposlenike i njihov profesionalni razvoj.

Maja Šuber se EY-u pridružila 2019. te vodi tim financijskog savjetovanja i upravljanja rizicima. Tijekom svoje 20-ogodišnje karijere, Šuber se specijalizirala za komercijalno bankarstvo, kreditne rizike, analizu portfelja banaka te za upravljanje rizicima i korporativno upravljanje.

Poziciju partnerice u istom Odjelu preuzima i Helga Bubanović Devčić. Bubanović Devčić iza sebe ima 20-ogodišnje iskustvo u području EU fondova, upravljanja složenim projektima, pružanja savjetodavne podrške i usluga širokom spektru klijenata u javnom sektoru, a EY-u se pridružila 2016. godine.

U Odjelu revizije, od 1. srpnja na poziciji partnera je i Filip Hitrec. Hitrec je u EY-u od 2006. godine, ovlašteni je revizor pri Hrvatskoj revizorskoj komori i član Udruge ovlaštenih i certificiranih revizora te posjeduje široko znanje i iskustvo u području revizije, kao i drugih savjetodavnih usluga s klijentima iz raznih industrija.

Tomislav Čutura, sada partner u Strateškim i transakcijskim uslugama, ima bogato iskustvo u pružanju podrške klijentima pri spajanjima i preuzimanjima te je specijaliziran u području dubinskog snimanja. Vodio je mnogobrojne projekte dubinskih snimanja na strani kupca kao i na strani prodavatelja, projekte pregleda kvalitete imovine, carve-out projekte, kao i nezavisne preglede poslovanja.

U Odjelu poreznog savjetovanja, na poziciju partnerice stupa i Marta Glasnović, porezna stručnjakinja sa širokim iskustvom u poreznom konzaltingu. EY-u se pridružila 2002. godine, a danas vodi stručni tim koji klijente savjetuje pri svim poreznim pitanjima u vezi zaposlenika. Njeno bogato iskustvo širi se na područje due diligence projekata i podrške klijentima u donošenju odluka, sagledavanje poreznih obveza povezanih s preuzimanjima te prekogranična porezna pitanja.

„EY iznimno mnogo ulaže u svoje zaposlenike i njihov profesionalni razvoj, a ova imenovanja dokaz su da je investiranje u ljude ključ uspjeha. Naši novi partneri su svojim dugogodišnjim radom dali vrijedan doprinos razvoju poslovanja EY-a i postizanju vodeće pozicije na tržištu.“ – rekao je Berislav Horvat, Country Managing Partner u EY-u Hrvatska.

EY Hrvatska tako od 1. srpnja ima ukupno 10 partnera, od kojih je šest žena. Podatak je to koji dodatno potvrđuje politiku poslovanja kojom se potiče ravnopravnost i njeguje okolina jednakih mogućnosti uspjeha za sve zaposlenike. Naime, u EY-u Hrvatska 60% zaposlenih čine upravo žene, a isti postotak ih je i na upravljačkim pozicijama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. travanj 2024 06:58