SLIJEDI REBRENDIRANJE

Poznata hrvatska hotelska grupa s objektima na sedam lokacija ima novog vlasnika: već rade u Njemačkoj, Cipru, Grčkoj i Izraelu

Prepoznatljive Brown atrakcije su ekskluzivni fine-dining restorani, rooftop barovi, noćni klubovi, bazeni i spa zone

Hotel Continental

 /Hoteli Jadran

Poznata riječka grupacije Jadran hoteli ima novog većinskog vlasnika, Brown Hotels Grupu koja je preuzela sedam hotela, dva kampa i dva restorana na području Rijeke, Kostrene i Kraljevice, izvjestili su iz ove kompanije.

Između ostaloga, najavili su kako slijedi rebrendiranje na svih sedam lokacija na kojima se nalaze objekti u vlasništvu Jadran hotela, ali da imaju velike planove i viziju za transformaciju Rijeke u međunarodno priznatu destinaciju.

"Potencijali Rijeke kao grada su ogromni, te smo uvjereni kako može postati značajno turističko središte u hrvatskim, ali i globalnim okvirima te destinacija koja će privlačiti turiste iz cijelog svijeta. U prilog tome govore i značajna ulaganja, posebice stranih investitora na riječkom području, a mi želimo i planiramo biti dio tog trenda ulažući značajna sredstva u razvoj Rijeke, uključujući izgradnju i obnovu hotela te prepoznatljivih Brown atrakcija kao što su ekskluzivni fine-dining restorani, rooftop barovi, noćni klubovi, bazeni i spa zone te brojne druge atrakcije", potpisuje u priopćenju Leon Avigad, osnivač i suvlasnik Brown Hotels Grupe.

Brown Hotels Grupa trenutno posjeduje i upravlja nizom renomiranih hotela, odmarališta i turističkih atrakcija diljem Njemačke, Cipra, Grčke i Izraela, a u Hrvatskoj je prisutna kroz upravljanje trogirskim Brown Beach Houseom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 08:16