uspješan model

Potpisan sporazum o znanstveno-stručnoj suradnji između Ekonomskog fakulteta u Osijeku i Saponije

Saponia će nagraditi najbolje radove, organizirati im posjet tvornici i mogućnost da se dodatno upoznaju s radom tvrtke
Dajana Mrčela i Boris Crnković
 Privatna arhiva

Na Ekonomskom fakultetu u Osijeku potpisan je sporazum o znanstveno-stručnoj suradnji između ove akademske ustanove i Saponije. Ugovor su potpisali dekan Ekonomskog fakulteta Boris Crnković i predsjednica uprave Saponije Dajana Mrčela. Sporazumom se uspostavlja i razvija znanstveno-razvojna i stručna suradnja te poslovne suradnje u nizu znanstveno-razvojnih i stručnih područja.

„Kroz suradnju s Ekonomskim fakultetom gradi se i kvalitetna baza stručnog kadra, a Saponia već godinama provodi uspješan model zapošljavanja mladih kadrova s tek stečenom diplomom“, izjavila je Dajana Mrčela, predsjednica uprave Saponije.

Potpisivanjem sporazuma i formalno je potvrđena dugogodišnja uspješna suradnja Ekonomskog fakulteta u Osijeku i Saponije u organiziranju stručnih praksi, seminara, posjeta tvornici i edukativnih programa, posebno na kolegiju Marketing strategije. „Ekonomski fakultet i Saponia osigurat će pretpostavke za realizaciju dogovorenih projekata i programa, a takav koncept doprinosi razvoju zajednice te omogućava mladim akademskim građanima kvalitetniju podlogu za poslove za koje se obrazuju“ naglasio je dekan Crnković..

Marija Ham, redovita profesorica na Katedri za marketing ističe da je suradnja Ekonomskog fakulteta u Osijeku i Saponije rezultat obostranih nastojanja implementacije dvosmjernog transfera znanja.

Saponia će nagraditi najbolje radove, organizirati im posjet tvornici i mogućnost da se dodatno upoznaju s radom tvrtke. Prijedlozi i analize dane u studijama slučaja koristit će se u promišljanju marketing strategije poduzeća u stvarnom poslovanju, a na smjeru Marketing, Ekonomskog fakulteta u Osijeku nastavit će i dalje nastavne sadržaje obogaćivati praktičnim iskustvima iz prakse.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 01:17