MOJPOSAO

Poslovne prilike nadohvat ruke!

Ovog tjedna zapošljavaju Nord Produkt, T.B.S., Velinac, Deloitte...

Nord Produkt d.o.o. jedan je od vodećih domaćih proizvođača kupaonskog namještaja, kuhinja i slavina te distributer prateće sanitarne opreme na hrvatskom tržištu. Za potrebe nove maloprodajne poslovnice u Zagrebu, traže pojačanje na radnom mjestu: Prodavač specijalist (m/ž). Novim kolegama nude ugodno i inovativno radno okruženje, ravnotežu poslovnog i privatnog dijela života, stimulativna primanja te priliku za osobni i profesionalni rast. Javi im se do 28. ožujka.

Automatic servis d.o.o. Buzet vodeća je tvrtka u segmentu samouslužnih automata za tople i hladne napitke u Republici Hrvatskoj. Sa 150 zaposlenika, više od 3000 automata te 80-tak vozila, pokrivaju područje cijele Republike Hrvatske, a svoj tim žele osnažiti na radnom mjestu: Skladištar (m/ž). Zainteresiranim kandidatima nude stalni posao, edukaciju, službeni mobitel i timski rad, a opis posla podrazumijeva prijem, utovar, istovar i slaganje robe. Rok za prijavu na oglas ističe 30. ožujka.

Posjeduješ minimalno 3 godine radnog iskustva u vođenju materijalnog, odnosno financijskog računovodstva? Porezne zakone imaš 'u malom prstu'? Odlično se snalaziš u radu s aplikativnim rješenjima kao što su e-porezna, netbanking i e-lan mirovinsko? Ako su tvoji odgovori potvrdni, zaposli se kao Voditelj računovodstva i financija (m/ž) u tvrtki T.B.S. - Tvornica betonskih stupova. Njihova ponuda uključuje mogućnost edukacije, naknadu za prehranu, božićnicu, regres i plaćeni prijevoz. Vremena za prijavu na oglas imaš do 31. ožujka.

Velinac d.o.o., poduzeće s 30 godina uspješnog rada i poslovanja u segmentu proizvodnje i prodaje uredskog namještaja, te poziva da se pridružiš njihovom uspješnom timu na radnom mjestu Tehnologa pripreme proizvodnje (m/ž) u proizvodno-skladišnom centru u Čabdinu (na izlazu s autoputa Jastrebarsko). Prednost pri zapošljavanju imaju komunikativni kandidati koji poznaju tehnologiju proizvodnje pločastog namještaja. Svoj životopis im možeš poslati do 31. ožujka.

Ako si entuzijastični profesionalac s istančanim interesom za forenziku i računovodstvo, posjeduješ barem 2 godine radnog iskustva u području financijskog savjetovanja i krasi te 'detektivski' način razmišljanja, imamo savršeno rješenje! Zaposli se u Deloitte-u, na poziciji Forenzički suradnik/viši suradnik (m/ž) i svoju karijeru nastavi razvijati u okruženju koje prepoznaje tvoje kvalitete i pomaže ti rasti zajedno s kompanijom. Rok za prijavu na oglas ističe 30. ožujka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 10:47