MOJPOSAO

Poslovne prilike nadohvat ruke!

Ovog tjedna zapošljavaju Hofer, Ghetaldus Optika, Grafing, Eding...
 Luka Gerlanc/Cropix

Eding d.o.o., tvrtka specijalizirana za rekonstrukcije i adaptacije objekata hotelskog tipa te izvođenje radova na objektima javne namjene, zapošljava Građevinskog poslovođu (m/ž). Između ostalog, opis posla uključuje rukovođenje radnicima na gradilištu, kontrolu kvalitete i detalja izvedbe te preuzimanje naručenih roba i usluga, a idealan kandidat posjeduje minimalno 3 godine radnog iskustva na sličnim poslovima i spreman je na terenski rad po cijeloj Hrvatskoj. Prepoznaješ se u tom opisu? Javi im se do 22. ožujka.

Tiskara Grafing na tržištu se nalazi već 25 godina i omogućuje realizaciju ukupnog procesa za proizvodnju ambalaže i ostalih tiskanih proizvoda. Kako bi osnažili svoj mladi i dinamični tim, traže pojačanje na radnom mjestu – Operater digitalnog tiska (m/ž). Novim kolegama nude rad na neodređeno uz probni rok, priliku za učenje i rad u stručnoj tvrtki koja prati tehnologiju i potrebe tržišta. Oglas ostaje aktivan do 25. ožujka.

Vaše zdravlje moderna je ljekarnička ustanova koja prati europske i svjetske trendove oslanjajući se na znanja, vještine i vrijednosti ljekarnika stečenih cjeloživotnim učenjem i usavršavanjem. Tvrtka je u potrazi za Voditeljem ljekarne (m/ž) koji će se pridružiti njihovom timu u Topuskom, a njihova ponuda uključuje kontinuirani osobni razvoj te stručne edukacije, poticajno radno okruženje, otvorenu komunikaciju i timski rad. Svoj životopis im pošalji do 25. ožujka.

Ghetaldus Optika, vodeći lanac maloprodaje u optičkoj djelatnosti u Hrvatskoj, zastupnik je svjetskih brandova u sunčanim i dioptrijskim naočalama, kontaktnim lećama i pratećoj opremi, a jedini u Republici Hrvatskoj imaju vlastiti brand naočala. U cilju održavanja navedene razine kvalitete, zapošljavaju na radnom mjestu: Optičar-inženjer optometrije (m/ž). Idealan kandidat posjeduje barem jednu godinu radnog iskustva na poslovima u optici, upoznat je s poslovanjem maloprodaje i poznaje osnove engleskog jezika. Rok za prijavu ističe 26. ožujka.

Ulaganjem u nabavu novih strojeva i uvođenjem novih tehnologija tvrtka Hofer želi sadašnjim i budućim kupcima pružiti što bolju uslugu i tehnološku podršku, te pratiti razvoj na području obrade kaljenog čelika, sivog lijeva i legura aluminija. Zbog povećanja opsega poslovanja u proizvodnji tvrtka zapošljava na poziciji Brusač reznih alata od tvrdog metala (m/ž). Poželjno je prethodno radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima, a rok za prijavu na oglas ističe 22. ožujka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 01:59