MOJPOSAO

Portal MojPosao za vas je ‘pretresao‘ tržište rada i izabrao zanimljive oglase!

I ovog tjedna donosimo najatraktivniju ponudu na tržištu rada
 Dragan Matic/Cropix

Tvrtka Navielektro d.o.o. uspješno surađuje sa internacionalnim klijentima od 2014. godine. Od nastanka stvara pouzdane i dugoročne poslovne odnose sa najvećim renomiranim kompanijama u području pomorske elektrotehnike, a trenutno tragaju za Samostalnim električarima (m/ž) za rad u Njemačkoj i Finskoj. Opis posla uključuje spajanje električnih ormara i ispitivanje opreme na brodovima, a novim kolegama nude poticajna primanja, mogućnost stalnog zaposlenja te osiguran smještaj i prijevoz. Rok za prijavu na oglas ističe 21. travnja.

Institut IGH, vodeća tvrtka u regiji u području pružanja usluga u građevinarstvu, traži odgovornu i motiviranu osobu za rad na poziciji: Koordinator zaštite na radu u fazi izvođenja radova - koordinator II (m/ž). Zainteresirani kandidati moraju posjedovati radno iskustvo u obavljanju poslova koordinatora zaštite na radu u fazi izvođenja radova na barem 1 projektu, imati izvrsne organizacijske sposobnosti i biti spremni na putovanja i rad na terenu. Na oglas se možeš prijaviti do 20. travnja.

HRVATSKA LUTRIJA d.o.o. već je 45 godina prepoznata kao vodeći priređivač igara na sreću. Zbog nastojanja da zadrže vodeću poziciju na tržištu i ispune očekivanja svih dionika, kontinuirano ulažu u stručno usavršavanje i zadovoljstvo zaposlenika. U to se možeš uvjeriti ako se do 16. travnja prijaviš na oglas za radno mjesto: Vodeći inženjer za mrežne sustave (m/ž). Uz nadzor ispravnosti rada ključnih mrežnih uređaja, opis posla podrazumijeva i testiranje novih hardverskih uređaja te konfiguracije mrežnih uređaja prema zahtjevima korisnika.

Po struci si profesionalni vatrogasac ili vatrogasni tehničar? Imaš iskustvo rada na vatrogasnim poslovima u naftnoj ili kemijskoj industriji? Pohađao si višu ili visoku školu iz područja zaštite od požara? Ako su tvoji odgovori potvrdni, idealan si kandidat za radno mjesto Vatrogasac (m/ž) u tvrtki INA Vatrogasni servisi. Nude ti dobre uvjete za rad, pozitivno radno okruženje i brojne pogodnosti, a svoj životopis im možeš poslati do 19. travnja.

Leier Grupa, jedan od vodećih europskih proizvođača u građevinskoj industriji sa proizvodnim pogonima u Austriji, Mađarskoj, Poljskoj, Slovačkoj, Rumunjskoj, Hrvatskoj i Ukrajini, zapošljava Operatera proizvodnog stroja (m/ž). Njihova ponuda uključuje redovita primanja uz dodatke, nagrade prema rezultatima, ugovor na određeno uz mogućnost trajnog zaposlenja te uredno poslovno i proizvodno okruženje. Javi im se do 20. travnja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 00:03