Luka Gerlanc/Cropix
Zagrebačka pivovara

Pokrenut je novi pripravnički program

Program je namijenjen studentima završnih godina tehničkih smjerova, apsolventima i mladima koji su diplomirali prije najviše dvije godine
Piše: Novac.hrObjavljeno: 06. travanj 2021. 16:41

Zagrebačka pivovara, vodeći proizvođač piva na domaćem tržištu, objavila je da pokreće Supply Chain Trainee Program. Tim programom, pojašnjeno je, pripravnicima nudi priliku za učenje, nadogradnju teorijskog i stjecanje praktičnog iskustva tijekom 12 mjeseci rotacije po odjelima unutar proizvodnih i logističkih operacija.

Program je namijenjen studentima završnih godina tehničkih smjerova, apsolventima i mladima koji su diplomirali prije najviše dvije godine.

- Mnogi kolege koji su i danas zaposleni u kompaniji i zaista rade 'zakon' posao krenuli su upravo od trainee programa. Uz pomoć stečenog znanja, iskustva, svoje proaktivnosti i posvećenosti osobnom razvoju danas rade na raznim specijalističkim/menadžerskim pozicijama. Jako nam je važno kreirati ozračje u kojem se cijeni i potiče osobni rast i razvoj - istaknula je Jadranka Sakoman, direktorica ljudskih resursa Zagrebačke pivovare.

Linker
14. travanj 2021 00:20