MOJPOSAO

Pokreni karijeru u pravom smjeru: ovog tjedna zapošljavaju Nautika, Reneteh Ogulin, Emineo Produkt...

Novac.hr i portal MojPosao vam donose najatraktivniju ponudu slobodnih radnih mjesta
Ilustracija
 Davor Pongracic/Cropix

Tvrtka Nautika d.o.o. želi osnažiti timove u svojim restoranima za sezonu 2021., pa ovim putem pozivaju zainteresirane kandidate da se prijave na neke od otvorenih pozicija: Samostalni konobar (m/ž), Pomoćni konobar (m/ž), Samostalni kuhar (m/ž), Barmen (m/ž) i Pizza majstor (m/ž). Nude ti rad na određeno vrijeme, osiguran smještaj te odlična primanja i uvjete rada. Također, svim kandidatima koji zadovolje u radu nude posao tijekom zimskih mjeseci te mogućnost stalnog radnog odnosa!

RENETEH OGULIN, tvrtka koja se bavi proizvodnjom električne i toplinske energije, zapošljava Elektrotehničara (m/ž). Opis posla, između ostalog, uključuje rad u kogeneracijskom postrojenju, praćenje ispravnog rada strojeva i kontrolu u postupku proizvodnje te obavljanje propisanih mjerenja i sudjelovanje u svim procesima proizvodnje. Radno iskustvo je prednost, ali nije uvjet za prijavu, a oglas ostaje aktivan do 7. rujna.

Ukoliko imaš stila za modne trendove, želiš ugodno radno okruženje u kojem ćeš graditi svoju profesionalnu karijeru i tražiš zaokret u karijeri, imamo rješenje! Zaposli se kao Prodavač odjeće i obuće (m/ž) u tvrtki MB WOMAN FASHION. Idealan kandidat posjeduje radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima, izražene komunikacijske vještine, visoku razinu ljubaznosti i strpljenja te izražene komunikacijske vještine. Javi im se do 31. kolovoza.

EMINEO PRODUKT traži Konobara (m/ž) spremnog za samostalni rad sa iskustvom rada na šanku. Mjesto rada je Chanson bar u Kranjčevićevoj ulici u Zagrebu. Novim kolegama nude slobodan dan (uz mogućnost dogovora za više slobodnih dana), stalan posao i dobre uvjete za rad. Ako su te zainteresirali, javi im se do 1. rujna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 03:00