MojPosao

Pokreni karijeru u pravom smjeru! Ovog tjedna zapošljavaju McDonald‘s, CMC Group, Institut IGH, Vile Matilde...

Novac.hr i portal MojPosao vam donose najatraktivniju ponudu slobodnih radnih mjesta
 Zvonimir Barisin/Cropix

Globalna hrana nositelj je franšize McDonald's za područje Republike Hrvatske i dio najvećeg lanca restorana brze usluge u svijetu. Trenutno su u potrazi za Radnikom u restoranu (m/ž) u Sisku. Opis posla uključuje pripremu legendarnih McDonald's burgera i krumpirića u visokotehnološki opremljenom prostoru te osiguranje jedinstvenog okruženja za goste kroz vrhunsku uslugu. Nude fleksibilno radno vrijeme, mogućnost dodatne stimulacije na plaću te isplatu dodataka za rad noću, nedjeljom i praznikom. Ako si se pronašao u ovom oglasu, javiti im se možeš do 4. lipnja.

Zbog povećanja obujma posla, tvrtka CMC Group u potrazi je za Monterom/Vodoinstalaterom (m/ž). Opis posla podrazumijeva montažu vodovodnih sustava i sustava za daljinski nadzor, izradu vodomjernih ormarića i terenski rad. Zainteresirani kandidati moraju imati završenu srednju školu za vodoinstalatera ili strojarskog tehničara, a prednost pri zapošljavanju imat će pouzdane i komunikativne osobe koje su spremne za timski rad. Oglas ostaje aktivan do 10. lipnja.

Vile Matilde, tvrtka koja se bavi najmom apartmana uz more te ugostiteljskom djelatnošću kroz restoran i bar, zapošljava Frizera (m/ž) za usluge oblikovanja i njege kose, odnosno pranja, šišanja i bojanja kose. Mjesto rada su Vodice, uvjet za prijavu je najmanje jedna godina radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima, poželjno je poznavanje engleskog jezika, a novim kolegama nude osiguran smještaj i subvencioniran topli obrok. Rok za prijavu na oglas ističe 4. lipnja.

Društvo Kamenolom Žakanje zapošljava Diplomiranog inženjera rudarstva (m/ž). U potrazi su za osobom koja će odgovorno rukovoditi rudarskim pogonom na površinskom kopu eksploatacijskog polja tehničko građevnog kamena Pobijenka. Novim kolegama nude stalni radni odnos i mogućnost napredovanja, a zainteresirani kandidati im se mogu javiti do 14. lipnja.

Institut IGH, vodeća tvrtka u regiji u području pružanja usluga u građevinarstvu – projektiranje, stručni nadzor, savjetovanje te ispitivanje, zapošljava na poziciji: Samostalni projektant u Odjelu za arhitekturu i prostorno planiranje (m/ž). Njihova ponuda uključuje kontinuirano usavršavanje iz djelokruga struke, rad u motivirajućem okruženju visokoobrazovanih zaposlenika, stalan posao i mogućnost stimulacije ovisno o postignutim rezultatima. Svoj životopis im pošalji do 8. lipnja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 14:30