velika donacija

Podravka donirala 10 tona proizvoda stradalima od potresa

Donacija je organizirana u dogovoru sa Stožerom Civilne zaštite Republike Hrvatske te Stožerom civilne zaštite Sisačko-moslavačke županije
Podravka donacija

Podravka je u dogovoru sa Stožerom Civilne zaštite Republike Hrvatske te Stožerom civilne zaštite Sisačko-moslavačke županije u poslijepodnevnim satima u utorak organizirala veliku donaciju za pomoć nastradalima od snažnog potresa koji je teško pogodio Petrinju i okolicu.

image
Podravka pomoć

Kamion s 10 tona Podravkinih proizvoda krenuo je iz sjedišta Podravke u Koprivnici u 16 sati te se tijekom večeri očekuje u zgradi Lječilišta Topusko, odakle će se pomoć dostavljati svima kojima bude potrebna.

Donacija sadrži prehrambene proizvode u rasponu od mesnih i ribljih konzervi i gotovih konzerviranih jela, tjestenine, Podravka juhe, čajeva, džemova, Čokolina i Lino Lade.

image
Podravka pomoć

Naša najveća prehrambena kompanija iznimnu pozornost posvećuje podršci zajednici u kojoj posluje i redovito donacijama pomaže onima kojima je pomoć najpotrebnija te je u svakom trenutku spremna pružiti dodatnu pomoć potresom pogođenim područjima, u dogovoru sa svim nadležnim tijelima, istaknuto je u priopćenju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 17:53