Tradicionalna proslava

Podravka daruje svoje umirovljenike i jubilarce

Podravka je jedina hrvatska kompanija koja svake godine, i to već više od 40 godina, okuplja preko 3000 svojih umirovljenika i zaposlenika s jubilarnim radnim stažem

Tradicionalna proslava koja na jednom mjestu okuplja tisuće Podravkinih umirovljenika i zaposlenika s jubilarnim brojem staža provedenih u Podravki ove je godine, zbog epidemiološke situacije, nažalost, otkazana. Ipak, Podravka je i u ovoj izazovnoj situaciji osmislila način zahvale bivšim Podravkašicama i Podravkašima te za njih pripremila pakete Podravkinih proizvoda koje će im dostaviti do kućnog praga. Tako će prigodne pakete dobiti 3.435 Podravkinih umirovljenika, priopćili su iz koprivničke tvrtke.

Podravka je jedina hrvatska kompanija koja svake godine, i to već više od 40 godina, okuplja preko 3000 svojih umirovljenika i zaposlenika s jubilarnim radnim stažem.

image
Paket Podravkinih proizvoda
Studio

Prigodni paketi sadrže ukupno 7 kg proizvoda Podravke, među kojima su tradicionalni i najpoznatiji Podravkini brandovi poput Vegete, omiljenih juha, pekmeza od šljiva, Lino lada namaza, ali i novi proizvodi kako bi ih i Podravkini umirovljenici, poput brojnih potrošača na tržištima diljem svijeta, imali priliku kušati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 15:44