Potvrđeno je!

Po povoljnu trendi odjeću Hrvati neće morati do Graza, irski modni div dolazi u susjedstvo

Ljubljanski Primark imat će 44 blagajne i 48 kabina, a protezat će se na 4250 četvornih metara
Ilustracija
 Profimedia, UPPA News

Nakon što se dugo spekuliralo, napokon je potvrđeno! Primark, irski trgovački lanac koji se bavi prodajom odjeće i modnih dodataka, otvara se u Ljubljani 13. lipnja 2019. u 10 sati, piše slovenski "Uporabna stran".

Brojni Hrvati do sada su po povoljnu trendi odjeću iz Primarka morali potezati skroz do Graza, ali trgovac se sada smjestio u našem susjedstvu. Bit će u sastavu ljubljanskog šoping centra City Park, na adresi Šmartinska cesta 152g. Toni Pugelj, direktor City Parka komentirao je da "osim kupaca iz Slovenije, računaju i na kupce iz Hrvatske te Italije".

"Uporabna stran" otkriva kako će ljubljanski Primark imati 44 blagajne i 48 kabina na 4250 četvornih metara. U dućanu će kupcima na raspolaganju biti i besplatan WiFi, dvije zone za odmor s kaučevima i foteljama, a za zaposlenike je također predviđena zona za odmor s postajom za kavu i čaj te kuhinja, piše Uporabna stran.

Reuters
Ilustracija

Primark je irska kompanija koja se bavi prodajom odjeće i accessoirea, a vlasnik joj je Associated British Foods. Lanac je do sada stekao ogromnu popularnost u svijetu, i to zbog cijena koje su danas čak i niže od većine drugih high street brendova kod kojih imamo naviku kupovati, a poznati su po tome da se njihove trgovine protežu na ogromnim prostorima i donose gotovo nepregledno obilje odjeće i modnih dodataka za žene, muškarce i djecu, kao i detalja za dekor doma.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 18:21