U SURADNJI S UNICEF-om

PEVEX pokrenuo humanitarnu akciju za pomoć Ukrajini: Kupovinom ovog proizvoda pomažete obitelji stradale u ratom razorenoj zemlji

PEVEX ugostio veleposlanika Ukrajine u Hrvatskoj zbog plemenitog projekta

Vasylj Kyrylyč i Krešimir Bubalo

­U okviru humanitarnog projekta "Pomozimo Ukrajinu" predsjednik uprave PEVEX-a Krešimir Bubalo i suradnici ugostili su veleposlanika Ukrajine gospodina Kyrylyča, g. Goropahu, savjetnika veleposlanstva, Perloka i Prosa, kao predstavnike Biosphere Corporation.

Projekt PPodržimo Ukrajince“ dogovoren je ui održao se u suradnji s ukrajinskom kompanijom Biosphere Corporation a uz pokroviteljstvo Veleposlanstva Ukrajine u Republici Hrvatskoj i UNICEF-a, javljaju iz kompanije. Pokrenut je na inicijativu Biosphera Corporation, najvećeg ukrajinskog proizvođača i distributera kućanskih proizvoda i proizvoda za higijenu, a od sredine srpnja provodi se prodajnim centrima PEVEX-a u kojima se nalaze posebne police Biosphere Corporation s ukrajinskim proizvodima. Kupnjom svakog proizvoda donira se 50 lipa izravno UNICEF-u za nabavku kompleta higijenskih potrepština obiteljima u Ukrajini.

„Ponosni smo što se na našim policama nalaze proizvodi najvećeg ukrajinskog proizvođača artikala za kućanstvo i higijenu i što time imamo priliku kroz podršku ukrajinskim proizvođačima i ekonomiji podržati i ukrajinske obitelji u ovim tragičnim i izazovnim vremenima. Osim što su proizvodi našeg partnera održivi, minimiziraju štetan utjecaj na okoliš i čine svakodnevnicu jednostavnijom, imaju i plemenitu, dodanu vrijednost jer se za svaki kupljeni proizvod dio donira za ukrajinske obitelji što nas posebno raduje.“ – poruka je uprave PEVEX-a.

Prilikom posjete, najavljuju iz kompanije, najavljen je i razvoj poslovne suradnje PEVEX-a i drugih ukrajinskih kompanija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. veljača 2024 22:39