MojPosao

Ovoga tjedna velike tvrtke traže radnike, a ako znate ovaj jezik pred vama je odlična prilika!

Cjelokupnu ponudu aktivnih oglasa za posao možeš pronaći na portalu MojPosao
 Ilustracija

Želiš raditi u brzorastućoj organizaciji u kojoj su prema interno provedenom istraživanju organizacijske vitalnosti glavne snage radna motivacija, osnaženost i angažiranost zaposlenika te odnos s neposrednim rukovoditeljem? Na pravom si mjestu! Hrvatska poštanska banka d.d. zapošljava Agenta u Službi Kontakt Centara (m/ž). Ponuda uključuje uravnoteženost privatnog i poslovnog života, rad u dinamičnom timu, božićnicu, uskrsnicu, regres te edukacije. Prijavi se najkasnije do 16. listopada.

Kaufland Hrvatska k.d., međunarodno uspješno trgovačko društvo, u potrazi je za Stručnim suradnikom u odjelu Digitalizacije i procesa u Nabavi (m/ž). Tvoji zadaci će biti obrada različitih vrsta podataka vezanih uz područje nabave te održavanje ispravnosti podataka. Nude ti atraktivna primanja, ravnotežu privatnog i poslovnog života, rad u dinamičnom okruženju, božićnicu te stručno osposobljavanje. Požuri i prijavi se najkasnije do 11. listopada.

ENNA Fruit d.o.o. je vodeća tvrtka za organizaciju proizvodnje, otkup, distribuciju i preradu voća i povrća na području Hrvatske i regije. U potrazi su za Viličaristom (m/ž) koji će obavljati poslove utovara i istovara robe pomoću viličara, preslagivati sirovinu u hladnjačama prema nalogu nadređenih te brinuti o čistoći radnog mjesta. Nude ti dinamično radno okruženje, profesionalnu radnu okolinu i mogućnost razvoja. Prijavi se do 7. listopada.

Franck d.d. traga novim Serviserom (m/ž) unutar odjela Prodaje, koji će se brinuti o Franckovim aparatima za kavu na području Ličko-senjske županije. Nude ti rad u stabilnom i stimulativnom radnom okruženju s mogućnošću za dugoročnu suradnju, stručne mentore, naknadu troškova prijevoza od i do mjesta prebivališta ili službeno vozilo te naknadu za prehranu. Ako si spreman/na prihvatiti izazove pošalji prijavu do 10. listopada.

Mplus Croatia, vodeća europska BPO kompanija za pružanje usluga korisničke podrške te tehnoloških i konzultantskih usluga, zapošljava Specijalista korisničke podrške na danskom jeziku (m/ž). Nude ti motivirajuće mjesečne bonuse uz konkurentna fiksna primanja, prilike za napredovanje i izgradnju karijere u međunarodnom okruženju te osiguranu opremu za rad od kuće. Ako si iskusni govornik danskog jezika, prijavi se do 11. listopada.

Cjelokupnu ponudu aktivnih oglasa za posao možeš pronaći na portalu MojPosao!  Najnovije oglase, vijesti i savjete iz svijeta tržišta rada potraži i na MojPosao LinkedIn profilu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. listopad 2024 14:50