MOJPOSAO

Ovog tjedna zapošljavaju Trapez, MB Plan, UNICEF Hrvatska, Beiersdorf, Vertiv...

Pokreni karijeru u pravom smjeru!
 Izusek

Tvrtka Trapez već više od 10 godina uspješno posluje u ugostiteljstvu a sada, zbog unaprjeđenja poslovanja te povećanja obujma posla, traga za motiviranom osobom koja će im se pridružiti na poziciji Voditelj financija i računovodstva (m/ž). Idealan kandidat posjeduje barem 7 godina radnog iskustva, odlično poznaje računovodstvene, financijske i porezne propise i ima iskustvo u izradi završnih financijskih izvještaja. Na oglas se možeš javiti do 26. veljače.

Beiersdorf, kozmetička tvrtka sa sjedištem u Hamburgu u Njemačkoj, zapošljava novog kolegu, ili kolegicu, u Zagrebu i to na poziciji Junior Brand Manager (m/ž) koja u ovom trenutku zjapi prazna. Između ostalog, opis posla podrazumijeva provođenje u djelo dogovorene marketinške strategije, implementaciju rješenja za osiguravanje prisutnosti robne marke na tržištu te suradnju s vanjskim agencijama i pružateljima usluga. Ako su te zainteresirali, javi im se do 25. veljače.

UNICEF Hrvatska traži Suradnika za komunikaciju (m/ž) koji će podržati rad njihove jedinice za komunikaciju i partnerstvo, provoditi utvrđeni komunikacijski plan, pratiti medije i sudjelovati u drugim svakodnevnim aktivnostima u koordinaciji s ostalim članovima tima. Ako si posvećeni profesionalac, strastven u stvaranju trajne razlike za djecu, UNICEF-ov ured za Hrvatsku savršeno je mjesto za tebe. Oglas ostaje aktivan 1. ožujka.

Vertiv dizajnira i proizvodi data centre te kritičnu infrastrukturu današnjeg svijeta. Čak i u ovim turbulentnim vremenima, njihov posao ne staje, upravo suprotno – data centri nikada nisu bili važniji kako bi omogućili ljudima obavljanje posla i povezanost s obitelji i prijateljima. Upravo zato svoj tim žele osnažiti na poziciji Project Contract Manager (m/ž). Prouči njihovu ponudu, a svoj životopis im možeš poslati do 24. veljače.

Tvrtka za graditeljstvo, projektiranje, stručni nadzor i vođenje projekata MB Plan zapošljava na pozicij: Ovlašteni inženjer građevinarstva/nadzorni inženjer/voditelj projekata (m/ž). Njihova ponuda uključuje rad u kvalitetnom i mladom timu stručnjaka, dinamično radno okruženje, fleksibilne uvjete rada, mogućnost napredovanja i usavršavanja te korištenje službenog automobila i mobitela. Na oglas se možeš prijaviti do 24. veljače.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 02:37