mojposao

Ovog tjedna zapošljavaju Outsource B2B, Avistos Ventures, dSPACE, Nautički centar Trogir...

Pokreni karijeru u pravom smjeru!
Ilustracija
 Zeljko Hajdinjak/Cropix

Outsource B2B je agencija je za poslovni razvoj, specijalizirana za outsourcing prodaje u zemljama njemačkog i engleskog govornog područja. Trenutno su u potrazi za pojačanjem na poziciji Business Development Representative (m/ž). Njihov tim se sastoji od mladih, opuštenih i ljubaznih ljudi, a svim zaposlenicima nude jednaka prava, motivacijske bonuse, fleksibilno radno vrijeme i mogućnost usavršavanja vještina i stjecanja novih znanja. Javi im se do 04. ožujka.

Oni su strastveni tim poduzetnika, investitora, dizajnera, prodavača, voditelja proizvoda i inženjeringa koji se nalaze u Denveru, Indianapolisu… i Hrvatskoj! Oni su Avistos Ventures i uvijek su u potrazi za izvanrednim talentom koji će se pridružiti njihovu timu i raditi na rješenjima i proizvodima koji mijenjaju igru ​​u zajedničkom, inovativnom i iskrenom okruženju. Zapošljavaju na poziciji People and Culture Generalist (m/ž), a idealan kandidat posjeduje najmanje 2 godine radnog iskustva u području zapošljavanja, posvećuje posebnu pažnju detaljima i ima izražene komunikacijske vještine. Prepoznaješ se u tom opisu? Svoj životopis im pošalji do 9. veljače.

Njemačka tvrtka dSPACE razvija hardverska i softverska rješenja za automobilsku industriju i zapošljava Specijalista obračuna plaće (m/ž). Na ovom radnom mjestu ćeš voditi matične knjige radnika, prikupljati mjesečne dokumentacije za obračun dohotka i predstavljati kontakt osobu za pitanja zaposlenika, a tvrtka ti zauzvrat nudi klizno radno vrijeme, rad u organiziranom i motiviranom timu, plaćene troškove prehrane, dodatak za dijete, sufinanciranje članstva u teretani, uskrsnicu, regres i božićnicu. Rok za prijavu ističe 17. veljače.

Posjeduješ iskustvo u pružanju pravnih usluga iz područja trgovačkog prava? Odlično se snalaziš u vremenski ograničenim rokovima? Timski si igrač koji bez problema može djelovati samostalno? Ako su tvoji odgovori potvrdni, do 10. veljače prijavi se na oglas za radno mjesto Odvjetnik (m/ž) i postani dio Odvjetničkog društva Ilej & Partneri. Pored davanja pravnih mišljenja i savjetovanja klijenata, opis posla uključuje i redovito praćenje izmjena pravne regulative te aktivno sudjelovanje u pronalaženju novih poslovnih prilika. Oglas ostaje aktivan do 10. veljače.

Nautički centar Trogir je vlasnik Marine Baotić u Segetu Donjem. U sklopu Marine Baotić obavlja se djelatnost najma godišnjeg i tranzitnog veza, popravak i održavanje plovila, charter djelatnost, trgovina i ugostiteljstvo, iznajmljivanje vila i apartmana i benzinska pumpa. Trenutno su u potrazi za Recepcionarem (m/ž), a zainteresirani kandidati moraju odlično poznavati njemački i engleski jezik, imati izražene komunikacijske i organizacijske vještine i posjedovati barem jednu godinu iskustva u radu na recepciji. Javi im se do 10. veljače.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 14:14