MOJPOSAO

Ovog tjedna zapošljavaju Optika Anda, Smart servis Horvat, XXL Steel, Albatros Yachting...

Traje potraga za oftalmolozima, mehaničarima, odvjetnicima…
Ilustracija
 Nicolas Guyonnet/AFP

Već više od 20 godina nalaze se na radaru svih ljubitelja sunčanih naočala, ali i svih onih kojima su dioptrijske naočale i drugapomagala za vid svakodnevica. Osim prestižnih svjetskih kuća za sunčane i dioptrijske naočale, Optika Anda pruža svojim kupcima i mogućnost kvalitetnog servisa naočala. Trenutno su u potrazi za pojačanjima na sljedećim pozicijama: Optometrist (m/ž), Oftalmolog (m/ž), Optičar (m/ž) i Prodavač (m/ž). Javi im se do 24. veljače, jer o tebi će brinuti kao 'o zjenici oka'.

Smart servis Horvat bavi se popravcima samo smart vozila, a njihovi djelatnici se konstantno obučavaju kako bi pratili trendove u automehanici. Svoj dinamičan tim žele osnažiti Mehaničarom/pomoćnim mehaničarom (m/ž) koji će svojim entuzijazmom i preciznošću doprinijeti radu tvrtke. Nude ti stimulativna primanja, slobodne vikende, dodatne edukacije i usavršavanja te odličnu radnu atmosferu i prijateljsko okruženje. Rok za prijavu ističe 23. veljače.

XXL Steel, tvrtka specijalizirana za izradu izvedbenih projekata čeličnih konstrukcija koja na hrvatskom i inozemnom tržištu posluje od 2015. godine, zapošljava na poziciji Projektant – konstruktor (m/ž). Prednost pri zapošljavanju imaju kandidati s poznavanjem rada u softveru Tekla Structures i iskustvom rada u proizvodnji čeličnih konstrukcija, a novom kolegi nude stalan posao, klizno radno vrijeme te mogućnost rada na internacionalnim projektima. Oglas ostaje aktivan do 19. veljače.

Albatros Yachting osnovan je 2007. godine i od samog početka vođen uz isti profesionalan, iskusan i prijateljski raspoložen tim zaposlenika kojem žele pridodati novog člana, i to na radnom mjestu Administrativno – knjigovodstveni referent (m/ž). Opis posla, između ostalog, uključuje booking na plovilima, izradu i slanje računa te rad s gostima, a idealan kandidat tečno govori engleski jezik i posjeduje barem dvije godine radnog iskustva na sličnim poslovima.

Odvjetnički ured Ivan Emer ima stabilan kontinuitet poslovanja u zadnjih 14 godina, a u svom uredu nastoje njegovati ugodnu i opuštenu atmosferu u kojoj se cijeni ambicija. U to se možeš uvjeriti ako se do 19. veljače prijaviš na oglas za radno mjesto Odvjetnički vježbenik/odvjetnik (m/ž) i postaneš dijelom njihova tima. Uz mogućnost daljnjeg razvoja u ugodnoj radnoj okolini, nude ti i stimulativni osobni dohodak te korištenje vozila i u privatne svrhe.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 15:05