mojposao

Ovog tjedna zapošljavaju ENEA Software, Primat-RD, Optimapharm...

Pokreni karijeru u pravom smjeru!
 Skynesher

Društvo Graditelj svratišta d.o.o. osnovano je 1992. godine, nastavljajući tradiciju dugogodišnjeg obiteljskog građevinskog obrta koji je do tada poslovao više od 25 godina. Poslovni uspjeh kroz sve ove godine rezultat je znanja, zajedničkog rada te iskustva i stručnosti njihovih zaposlenika. Tvrtka je u potrazi za pojačanjem na poziciji Građevinski kalkulant (m/ž), a novom kolegi nude stalni radni odnos, dodatne edukacije, službeni mobitel i laptop i mogućnost certificiranja unutar struke. Javi im se do 9. veljače.

ENEA Software d.o.o. je Švedska globalna tvrtka s više od 50 godina iskustva u stvaranju komunikacijskih proizvoda, koja razvijanjem softverskih temelja želi kreirati povezanije društvo. Više od 3 milijarde ljudi širom svijeta već koristi njihovu tehnologiju u svom svakodnevnom životu. Trenutno traže djelatnika za poziciju Sytem integrator (m/ž). Potrebno je imati iskustvo u radu s RedHat Linux platformom i tečno pričati engleski jezik, a ostale pogodnosti i uvjete pogledaj na oglasu koji je aktivan do 26. veljače.

Tvrtka Primat-RD na tržištu postoji punih 25 godina, djelujući u području namještanja i dekoriranja ugostiteljskih, hotelskih i ostalih vrsta objekata, projektiranja skladišne opreme,te građevinsko obrtničkim radovima. Svoj tim sada žele osnažiti na poziciji Voditelj projekata skladišnih sustava (m/ž). Opis posla. Između ostalog, uključuje obradu tržišta, suradnju s projektantima i investitorima, definiranje projektnih zadataka te praćenje natječaja i izradu ponuda. Rok za prijavu na oglas ističe 3. veljače.

Optimapharm, tvrtka za klinička ispitivanja, zapošljava Specijalista u odjelu ljudskih resursa (m/ž). Idealan kandidat posjeduje prethodno radno iskustvo u HR-u, tečno govori engleski jezik i ima vrlo dobre međuljudske vještine. Ukoliko se pridružiš njihovu brzorastućem i prosperitetnom timu dobit ćeš priliku za daljnji osobni rast i razvoj karijere. Također, nude ti fleksibilno radno vrijeme, rad na međunarodnim projektima te konkurentan kompenzacijski paket. Zvuči zanimljivo? Javi im se do 3. veljače.

ELEKTRO-KUHTA, obiteljska tvrtka s 40-godišnjom tradicijom u izvedbi elektro radova jake i slabe struje u trgovinama, poslovnim prostorima i energetskim postrojenjima, zapošljava na poziciji Elektroinstalater/Elektromonter (m/ž). Zainteresirani kandidati moraju imati barem jednu godinu radnog iskustva na istim poslovima, a tvrtka novim kolegama nudi plaću do 10 tisuća kuna, edukacije i službeni mobitel. Svoj životopis im pošalji do 2. veljače.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 04:41