MOJ POSAO

Ovaj tjedan nema puno oglasa za posao koji su izdvojeni, ali su zato dosta atraktivni...

Provjerite uvjete i datume, rokovi za prijavu su kratki

Ilustrativna fotografija

 /Moj Posao

Najveća i najuspješnija internacionalna kozmetička tvrtka u Hrvatskoj, LUSH manufaktura d.o.o., zbog rasta poslovanja u potrazi je za više djelatnika na različitim pozicijama: Pomoćni radnik u skladištu (m/ž), Djelatnik za rad u proizvodnji kozmetike (m/ž), Skladištar - rukovatelj viličarem (m/ž). Ponuda uključuje redovan rad od ponedjeljka do petka, naknadu za topli obrok, naknadu za troškove prijevoza u iznosu stvarnih troškova, 50% popusta u LUSH trgovinama te pozitivno radno okruženje. Požuri i prijavi se do 24. rujna.

Poliklinika MAZALIN, vodeća privatna zdravstvena ustanova u Zagrebu, u sklopu sestrinske firme za estetiku zapošljava Skin Therapista (m/ž) koji bi se pridružio uspješnom i perspektivnom timu. Glavni zadaci će uključivati rad sa klijentima i korištenje najsuvremenijih uređaja i lasera iz područja estetske medicine, samostalno vođenje konzultacija i komunikaciju s klijentima. Nude ti stimulativna primanja, ugodno i pozitivno radno okruženje te mogućnost napredovanja. Požuri i prijavi se do 14. rujna.

Jedinstvena prilika za rad ti se pruža u jednoj od najpoželjnijih destinacija na svijetu, otoku Hvaru. Sunčani Hvar Hotels vodeća je hotelska kompanija na otoku Hvaru i ujedno jedna od najvećih hotelskih kuća u Hrvatskoj. Kao predvodnik kvalitete i inovacija zapošljavaju Recepcionara (m/ž) koji će primati i smještati goste, davati potrebne informacije te stručno i ljubazno pomagati gostima u svim uslugama vezanima za recepciju i hotel. Osigurani su ti smještaj, prehrana i mogućnost napredovanja, stoga požuri jer prijave traju do 11. rujna.

Cjelokupnu ponudu aktivnih oglasa za posao možeš pronaći na portalu MojPosao!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. rujan 2024 15:58