Bizovačke toplice

'Ova sezona dokaz je da se ulaganja isplate'

Sve je više Mađara, premda je ta zemlja lider u tradiciji toplica
Rehabilitacija u Bizovačkim toplicama
 Bizovačke toplice

Ove je godine sezona u Bizovačkim toplicama, na najvećem bazenu s valovima u Hrvatskoj, otvorena već početkom svibnja, mnogo ranije od uobičajenog. U obnovu i nove sadržaje dosad je uloženo 40 milijuna kuna.

Tako je u petoj sezoni posjetitelje obnovljenog i nadograđenog Aquapolisa, uz 11 bazena, saunu, pet ugostiteljskih objekata, polivalentno igralište, besplatan parking te Wi-Fi, ove godine dočekalo za 800 četvornih metara prošireno sunčalište, 1600 ležaljki, što je 500 više nego prošle godine.

“Toplice ove godine bilježe rekordne brojke koje su rezultat prije svega velikog investicijskog ciklusa otkad su preuzete 2015. Ova je godina pokazatelj da se ulaganja u prethodnom razdoblju isplaćuju, a također imamo u planu dodatna ulaganja. Nakon pet sezona mogu reći kako je ovaj tim ponovno postavio Bizovačke toplice na noge. Vjerujem da primjera sličnog ovome nema u Hrvatskoj”, istaknuo je Marcel Medak, direktor tvrtke Sunčane toplice koja upravlja ovim kompleksom.

Pri kraju kolovoza Bizovačke toplice premašile su brojku prodanih ulaznica u 2018. U osam mjeseci kupalište Aquapolis Bizovačke toplice posjetilo je 155.400 kupača, a u cijeloj 2018. bilo ih je 146.976.

“Svakim je danom sve veći broj mađarskih gostiju. Ušli smo na to tržište koje je prema broju termite tradiciji među vodećima u Europi i oni vrlo dobro znaju što traže”, kaže Jelena Brandeker, voditeljica prodaje i marketinga Sunčanih toplica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. travanj 2024 07:29