Zeleno svjetlo

OTP banka studentima slabijeg imovinskog statusa dodijelila 700.000 kuna stipendija

Ilustracija
 OTP

U akademskoj godini 2019./2020., OTP banka u okviru programa Zeleno svjetlo za znanje, sa 700.000 kuna pomaže studente slabijeg imovinskog stanja i studente sportaše. Stipendije su dodijeljene putem natječaja, a kriteriji su bili materijalni i socijalni položaj te opći uspjeh u školovanju Projekt stipendiranja studenata slabijeg imovinskog stanja realiziran je u partnerstvu s gradovima Split, Zadar, Sisak i Čakovec, općinama Župa dubrovačka, Bilje i Jakšić te Sveučilištem u Zadru i Caritasom Dubrovačke biskupije. Otp banka se kao partner priključila njihovim postojećim programima stipendiranja u ovoj akademskoj godini..

Program Zeleno svjetlo za znanje, OTP banka provodi već dugi niz godina kako bi djeci i mladima u različitim dijelovima Hrvatske osigurala bolje uvjete školovanja. U proteklih deset godina banka je za ovaj program izdvojila više od šest milijuna kuna.

U akademskoj godini 2019./2020. OTP banka je otišla i korak dalje želeći svojim Zelenim svjetlom za znanje, potaknuti i izvrsnost u sportu među studentskom populacijom dodatno stipendirajući studente, njih četvero, koji uz to što su redovni studenti na nekom od hrvatskih sveučilišta ostvaruju i zapažene sportske rezultate.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. veljača 2023 17:48