Jasminka Horvat Martinović, predsjednica Uprave Wiener osiguranja
 Wiener osiguranje
Wiener osiguranje

Osiguravatelj Pelješkog mosta sklopio novu suradnju na području komunikacijskih aktivnosti

Posluje na 90 prodajnih mjesta diljem zemlje u kojima je trenutno zaposleno gotovo 700 radnika
Piše: Novac.hrObjavljeno: 19. veljača 2019. 14:15

Osiguravatelj najvećeg infrastrukturnog projekta u Hrvatskoj, Pelješkog mosta, Wiener osiguranje VIG, potpisalo je ugovor o suradnji na području komunikacijskih aktivnosti s agencijom za odnose s javnošću, Komunikacijskim laboratorijem.

- Drago nam je da smo počeli dugoročnu suradnju s Komunikacijskim laboratorijem u godini kada obilježavamo 20 godina poslovanja. Vjerujemo da će njihovi savjeti i stručnost doprinijeti ostvarivanju poslovnih ciljeva, ali i izgradnji odnosa te otvorenoj komunikaciji s nama važnim dionicima - izjavila je Jasminka Horvat Martinović, predsjednica Uprave Wiener osiguranja VIG.

Ovom suradnjom četvrto osiguravateljsko društvo na hrvatskom tržištu po premijskim rezultatima povjerilo je brigu o svojim komunikacijskim aktivnostima novoj agenciji.

- Ponosni smo na suradnju s Wiener osiguranjem, naša zadaća prije svega bit će izgradnja odnosa, svakako veselimo se realizaciji svih komunikacijskih aktivnosti osobito u ovoj slavljeničkoj godini za Wiener osiguranje VIG - istaknula je Manuela Šola, vlasnica i direktorica agencije za odnose s javnošću Komunikacijski laboratorij.

Inače, Wiener osiguranje pozicioniralo se na drugo mjesto u području životnih osiguranja u Hrvatskoj. Posluju na 90 prodajnih mjesta diljem zemlje u kojima trenutno zapošljavaju gotovo 700 radnika. Od ukupnog broja zaposlenih 66 posto njih čine žene, dok se na upravljačkim pozicijama nalazi čak 53 posto žena.

Linker
07. lipanj 2021 02:29