Sve je na prodaju

Oglašavanje u Japanu prešlo je granice razuma: sada se može zakupiti pazuh zgodne žene

Modeli Wakino Ad-a pazuhe pokazuju u javnom prijevozu ili u teretani, a traže se i muški modeli
Walkino Ad Company
 Walkino Ad Company

Japanci uvijek predvode u čudnim trendovima i neprestano pomiču granice. Tako će njihove žene postati hodajuće reklame jer se može zakupiti prostor ispod njihovih pazuha, piše Telegraph.

Naime, japanska reklamna agencija Wakino Ad je počela prodavati pazuhe mladih, zgodnih žena početkom godine, a sada imaju i prvog klijenta. Seishin Biyo klinika je zakupila ovaj nekonvencionalni reklamni prostor što je zapravo i prikladno jer se kod njih može ukloniti dlačice ispod pazuha, navodno potpuno bezbolno.

Na stranicama reklamne agencije može se pronaći više detalja – naljepnice ispod pazuha su veličine 5x10 cm, a za jedan sat pojavljivanja cijena je oko 560 kuna. Modeli će vašu reklamu pokazivati gdje god stignu, a najčešće u tramvajima i vlakovima dok podignu ruku ili u teretanama dok vježbaju.

Inače, Wakino Ad traži još modela za pazuhe, i to ponajviše muške koji, očito, ne smiju imati dlake. Također, planiraju održati natjecanje ljepote za pronalazak najljepših pazuha u Japanu. U prva tri mjeseca postojanja reklamne agencije za posao se prijavilo više od 1300 žena.

Pazuh nije prvi dio ženskog tijela koji su japanski oglašivači kupili. 2013. Godine pojavila se kampanja s reklamama na donjem dijelu noge, strateški smješteno između ruba suknje i visoke sokne.

No, oglašavanje na pazusima vjerojatno neće trajati predugo jer dolaskom jeseni oni će biti prekriveni odjećom i reklama neće imati smisla.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 11:28