MOJPOSAO.HR

Nudi se dosta poslova iz tehničkog sektora: Provjerite uvjete i rokove, dosta su kratki...

Tragaš za poslom? Ovi poslodavci nude rješenje

Skladište

 Bruno Konjevic/Cropix

Elektro Marcel, mlada brzorastuća tvrtka koja se bavi izvođenjem elektroinstalacija jake i slabe struje, zapošljava više Elektroinstalatera (m/ž) u Zagrebu i okolici. Prethodno radno iskustvo je poželjno, ali nije uvjet, a novim kolegicama i kolegama, između ostalog, nude: mogućnost učenja i usavršavanja znanja, poticajna primanja, prijateljsko radno okruženje, rad u mladoj i perspektivnoj tvrtki. Ako su te zainteresirali, javi im se najkasnije do 2. listopada.

LUSH manufaktura, najveća i najuspješnija internacionalna kozmetička tvrtka u Hrvatskoj unutar istoimenog brenda LUSH Fresh Handmade Cosmetics, zapošljava Skladištara - rukovatelja viličarem (m/ž). Njihova ponuda uključuje mjesečne bonuse, naknadu za topli obrok, mogućnost dodatne zarade, 50% popusta u LUSH trgovinama, mogućnost napredovanja te pozitivno radno okruženje. Sve ostalo što trebaš znati o poslu, naučit ćeš kroz obuku, a prijave primaju do 2. listopada.

Otis, najveći svjetski proizvođač dizala, pokretnih stepenica i traka s više od 150 godina tradicije i visokim standardima, zapošljava Montera (m/ž), Servisera dizala (m/ž) i Adjustera (m/ž). U potrazi su za motiviranom, ambicioznom i odgovornom osobom, a zauzvrat ti nude dodatne edukacije i usavršavanje, motivirajući sistem bonusa, prigodne godišnje nagrade, službeni automobil te subvencioniranje multisport kartice. Javi im se najkasnije do 18. listopada i postani dijelom njihovog sjajnog tima!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. svibanj 2024 03:56