MOJPOSAO.HR

Nude odlične uvjete za rad, evo koje profile radnika traže. Zvuči zanimljivo? Ovo je rok do kojeg se možete javiti

Ilustrativna fotografija

 Tek Image/Sciencephoto/Profimedia

M SAN Grupa, najveći distributer računalnih hardvera u regiji, zapošljava Specijalista za grupu proizvoda (m/ž). Potrebno je posjedovati najmanje 5 godina iskustva u istim ili sličnim poslovima,a nude ti priliku za daljnji razvoj karijere i ostvarenje uspješnih rezultata u dinamičnom i izazovnom poslovnom okruženju, stimulativna primanja koja ovise o tvojem trudu i zalaganju te mogućnost daljnjeg napredovanja uz osobno i profesionalno usavršavanje. Zvuči interesantno? Javi im se do 29. lipnja.

Erste banku drukčijom čine njezini zaposlenici, njihov pristup poslu, inovativnost i briga za klijente. U to se možeš i sam/a uvjeriti ako im se pridružiš na radnom mjestu Mlađi stručni/Stručni/Viši stručni suradnik (m/ž). Uz osobnog mentora i buddyja naučit ćeš sve tajne posla, razvijat ćeš se u druptveno odgovornom okruženju koje nudi ravnotežu privatnog i poslovnog života, a očekuju te i redoviti sistematski pregledi, božićnica, uskrsnica i regres te poticajna korporativna kultura. Što čekaš? Svoj životopis im pošalji do 1. srpnja.

CROATIA osiguranje te poziva da se pridružiš njihovu timu Pravnih zastupnika (m/ž) i prihvatiš izazov posla u kompaniji koja je vodeći osiguravatelj na domaćem tržištu, sa 135 godina tradicije i koja od 2014. godine posluje u sustavu Adris grupe. U Croatia osiguranju čekaju te dinamičan posao, prilika za odličnu zaradu i potencijal za uspješnu karijeru. Prednost pri zapošljavanju imaju kandidati koji posjeduju iskustvo u zastupanju pred sudom te izraženim komunikacijskim i pregovaračkim vještinama. Kao da smo tebe opisali? Javi im se do 26. lipnja.

BIPA je maloprodajni drogerijski lanac koji svojim kupcima nudi široki asortiman proizvoda za osobnu njegu i uljepšavanje, brigu o kućanstvu, a trenutno su u potrazi za Prodavačima/blagajnicima (m/ž) na više lokacija. Posao uključuje savjetovanje kupaca, susretljivost i pomoć kupcima, brigu o asortimanu (popunjenost, rokovi…) i o izgledu prodajnog prostora i slično, a nude ti stalan posao, mogućnost napredovanja i nagrade za ostvarene rezultate. Prijave primaju do 24. lipnja.

UNIQA Grupa jedna je od vodećih osigurateljnih grupa na dva glavna tržišta: na tržištu Austrije i na tržištima zemalja srednje i istočne Europe. To zahtijeva hrabrost i vizionarstvo, sposobnost razvoja i promjene te stav koji je orijentiran na pronalazak rješenja. Vidiš li sebe u tome? Ako da, pridruži se njihovom timu na poziciji: Stručni suradnik u timu Podrške prodaji (m/ž). Očekuju te karijerni i osobni razvoj, fleksibilnost u radu te odičan tim, pun entuzijazma.Rok za prijavu na oglas ističe 27. lipnja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 21:08