Zagreb Winter FairYtale

Novo adventsko događanje: svjetska izložba vrijednih jahti, automobila, satova...

Inovativni projekt će se održati od 5. do 8. prosinca, a upotpunit će adventsku ponudu
 / Promo

Zagreb Winter FairYtale, izložba lijepih i vrijednih predmeta, održat će se u hali V Tehničkog muzeja od 5. do 8. prosinca.

Publika će na jednom mjestu moći vidjeti stvari kojima je 'zajednički nazivnik' vrijednost, a za koje inače moraju putovati diljem svijeta. To Zagreb svrstava u jednu sasvim novu kategoriju europskih prijestolnica. Izložba će biti sjajna prilika na jednome mjestu vidjeti sve što luksuzni i vrijedni brendovi u regiji i šire mogu ponuditi, bilo da je riječ o premium automobilima, jahtama, satovima, nekretninama, modi, umjetničkim djelima, putovanjima..., ali i prilika za uživanje u 'dobrim vibracijama' za vrijeme Adventa.

Darko Šupuk, predsjednik organizacijskog odbora najavljuje dolazak čak i dva broda, a evo što kaže o samom događanju:

'FairYtale je ambiciozan i maštovit projekt kojem je u fokusu ljepota i vrijednost života, koja se odražava u tzv. premium proizvodima i životnom stilu, kompatibilna s luksuzom. A luksuz je danas kvalitetno provedeno vrijeme, za koje nam i služe proizvodi iz različitih sfera življenja. Upravo taj 'miks' predstavlja FairYtale kroz brojne bajkovite priče. Kada sljedeći tjedan objavimo listu izlagača, među njima će se naći imena za koje sam siguran da će izazvati puno pozitivnih reakcija. Ponosan sam što tako nešto radimo u Zagrebu i Hrvatskoj i veselim se adventskim danima koje će obogatiti bajke s FairYtalea.'

Zagreb Winter FairYtale bit će pozornica za uživanje u životnom stilu kojeg obilježava hedonizam. Uz prikazivanje umjetničkih djela koja će se moći razgledati u posebno organiziranom prostoru, dio će biti posvećen golfu, visokoj modi, 'fine diningu' i jednom riječju – uživanju u životu. Komplementarni dio sajma čine i brojna događanja namijenjena posjetiteljima, a koja će njihov boravak na sajmu učiniti ugodnim – i nezaboravnim. Najavljeno je i nekoliko tematskih događanja poput modnih revija, adventske gastronomije, gala večera poznatih kuhara, nastupa glazbenih izvođača, posebnih FairYtale koktela, sve u suradnji s vodećim stručnjacima na svom području. Također, FairYtale izložba ima i humanitarni karakter, kojem je cilj prikupljanja sredstava za socijalno ugroženu djecu s poteškoćama u razvoju.

Zahvaljujući originalnoj ponudi, ambijentu i dodatnim sadržajima, Zagreb Winter FairYtale sjajno će se uklopiti u adventsku bajku grada koji se ponosi izborom najbolje destinacije za božićne blagdane u Europi u posljednje tri godine.

Organizator izložbe je magazin Yachts Croatia. Jedinstveno tiskano izdanje u regiji koje objedinjuje tri osnovne tematske cjeline: Yachting, Lifestyle i Duh Mediterana. A zajednička im je poveznica – hedonizam, odnosno specifičan životni stil – Yachts Style.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 15:04