Veliko priznanje

Novigradskom kampu Aminess Sirena dodijeljena prestižna nagrada ADAC Superplatz 2020

O važnosti nagrade govori i činjenica da je ADAC najveći europski autoklub koji broji 18 milijuna članova
Aminess Sirena
 PRESS: Aminess Sirena

Njemački autoklub ADAC je novigradskom kampu Aminess Sirena na jučerašnjem gala eventu u Stuttgartu dodijelio jedno od najistaknutijih priznanja u svijetu kampinga – prestižnu oznaku ADAC Superplatz 2020, čime je Aminess Sirena dospio na listu najboljih europskih kampova.

Riječ je o najvišoj nagradi kvalitete kampinga koja se već tradicionalno jednom godišnje dodjeljuje najboljim kampovima diljem Europe. O važnosti nagrade ADAC Superplatz govori i činjenica da je ADAC najveći njemački i europski automobilsku klub koji u svojoj bazi broji više od 18 milijuna članova.

- Izuzetno smo ponosni na priznanje ADAC Superplatz 2020, jer je ono potvrda da našim gostima pružamo najbolju uslugu i vrhunsko iskustvo, što nam je i misao vodilja u poslovanju. Ovo posebno priznanje dolazi i kao motivacija u nastojanjima da nastavimo s ulaganjima u poboljšanje sadržaja i usluga kako bi boravak u našem kampu bio još bolji – izjavila je Antonia Belavić, direktorica kampa Aminess Sirena.

PRESS: Aminess Sirena
Aminess Sirena

Zahvaljujući četiri zvjezdice, Aminess Sirena nedaleko od Novigrada jedan je od najuređenijih kampova u Istri.

PRESS: Aminess Sirena
Aminess Sirena

Nudi sve što jednoj suvremenoj obitelji treba za odmor, a okružen je borovom šumom i mirnim uvalama što ga čini idealnim odredištem i za sve goste koji opuštanje u prirodi vole kombinirati s izletima u urbane centre.

PRESS: Aminess Sirena
Aminess Sirena

Osim kampa Aminess Sirena, nositelj uglednog priznanja njemačkog autokluba od prošle je godine i Aminess Maravea Camping Resort koji je oznakom ADAC Superplatz 2019 potvrdio svoju kvalitetu i snažnu poziciju među najboljim kampovima u Europi.

PRESS: Aminess Sirena
Aminess Sirena

Kvaliteta je dodatno potvrđena nagradama za najbolji veliki kamp, kao i nagradom za Kamp godine koja mu je dodijeljena na ovogodišnjim Danima hrvatskog turizma.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 07:55