VELIKA INVESTICIJA

Novi hotel u Makarskoj: Ima 299 modernih soba, tri otvorena bazena, welness i spa centar

Hotel zapošljava oko 200 radnika u glavnoj turističkoj sezoni, a skoro njih 70 posto već radi u hotelu

Makarska

 Oliver Wintzen/Robert Harding Premium/robertharding via AFP

Dolaskom prvih grupa od 50-ak stranih turista iz Skandinavije, Njemačke i Austrije te nekoliko gostiju iz Hrvatske, u utorak je otvoren novi hotel u Makarskoj, a najveća hotelska kuća u gradu - Aminess Khalani Beach - prvi je hotel kako u Makarskoj tako i u Aminess portfelju s pet zvjezdica.

Ima 299 moderno opremljenih soba, tri otvorena bazena, welness i spa centar, unutarnji bazen, teretanu, tri restorana i tri kongresne dvorane te će moći ugostiti oko 600 gostiju. Hotel zapošljava oko 200 radnika u glavnoj turističkoj sezoni, a skoro njih 70 posto već radi u hotelu.

Investicija u novi hotel je vrijedna 50 milijuna eura, a hotel će ove godine poslovati do kraja listopada, dok ćemo vrijeme otvaranje i zatvaranja hotela prilagoditi interesu gostiju što uključuje i mogućnost cjelogodišnjeg poslovanje čemu inače stremimo i to nam je ambicija, kazao je voditelj marketinga u Aminess hotelima Fran Brdar.

Izuzetno smo zadovoljni bookingom koji bilježimo sada za sve Aminess objekte, a rezervacije svakodnevno pristižu kako za ostale objekte tako i za Aminess Khalani Beach u Makarskoj, a najveći interes, kao što se i očekivalo bilježimo za razdoblje glavne turističke sezone međutim i razdoblje pred i posezone vrlo je traženo među gostima, dodao je Brdar,

Ujedno, vrlo smo sretni i ponosni što se širimo na područje Dalmacije naročito Makarske koja je vrlo tražena, značajna i poželjna destinacija na turističkoj karti i sigurni smo da ćemo dati dodatnu vrijednost ponudi, istaknuo je Brdar.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. prosinac 2023 19:05