GLEDAJTE NA NOVAC.HR

Nova emisija Poduzetnički mindset o svjetskim planovima zagrebačkog Muzeja iluzija

Nizozemski fond vlasničkog kapitala postao je vlasnikom 65 posto tvrtke Metamorfoza koja stoji iza Muzeja iluzija
Poduzetnički mindset

Zagrebački Muzej iluzija pokorava svijet! Novi zamah razvoju najvećeg lanca privatnih muzeja na svijetu daje ulaganje društva Invera Equity Partners. Nizozemski fond vlasničkog kapitala postao je vlasnikom 65 posto tvrtke Metamorfoza koja stoji iza Muzeja iluzija, te se obvezao dokapitalizirati tvrtku s 3,5 milijuna dolara.

Koji su planovi za budućnost Muzeja iluzija, u novoj će emisiji Poduzetnički mindset razotkriti Slaven Kordić, izvršni partner tvrtke Invera Equity Partners.

Najavit će gdje će u svijetu osvanuti novi muzeji, te procijeniti koju bi vrijednost Metamorfoza mogla imati za nekoliko godina.

Tomislav Pamuković, suosnivač Muzeja iluzija, osvrnut će se na početke tvrtke te razjasniti zašto je Muzej krenuo u franšiziranje.

Emisija Poduzetnički mindset premijerno se prikazuje u petak 27. kolovoza 2021. godine u 10 sati na portalu Novac.hr Jutarnjeg lista, a poslije toga se može pogledati na YouTube kanalu medijske platforme Poduzetnik. Voditelj je Saša Cvetojević, a urednica Dunja Trojan.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 23:55