MOJPOSAO

Neka sezona lova na savršen posao započne

Novac.hr i portal MojPosao vam i ovog tjedna donose najatraktivniju ponudu slobodnih radnih mjesta

Ilustracija

 David Cleveland/Imagesource/Profimedia

Beba stil traži pojačanje u svojoj zagrebačkoj poslovnici. Preciznije, tragaju za osobom koja će im se pridružiti na poziciji: Prodavač (m/ž). Opis posla uključuje prodaju dječje opreme, održavanje prodajnog mjesta te slaganje robe. Uvjete i pogodnosti provjeri u oglasu koji je aktivan do 17. studenog.

Kao uspješna mlada modna tvrtka, NEW YORKER je prisutan u cijelom svijetu, s više od 1100 podružnica u 46 zemalja. Svojom strašću prema modi, spontanošću i brzinom sastavni su dio svijeta mode već 50 godina. Broje više od 19 tisuća zaposlenika koji rade kao sat i u korak s vremenom, a poseban naglasak stavljaju na dobre međuljudske odnose. Ako se želiš pridružiti njihovu stručnom timu i postati dijelom New Yorker svijeta, do 29. studenog prijavi se za radno mjesto Recruiter Vertrieb (m/ž).

Oni su umdasch The Store Makers - pouzdani partner za iznimna rješenja za uređenje interijera i upravo je zbog toga umdasch u potrazi za iznimnim zaposlenicima. Točnije, već neko vrijeme tragaju za Bravarima (m/ž), opis posla uključuje sklapanje i montažu namještaja, izradu dijelova namještaja, rukovanje bravarskim strojevima te vođenje računa o kvaliteti proizvoda, a rok za prijavu na oglas ističe 3. prosinca.

Adria grupa je tržišni lider na području integriranih multiservis tvrtki u Hrvatskoj, koncipirana da zadovolji sve potrebe jednog klijenta po pitanju održavanja prostora i brige o ljudima. Kako bi osnažili svoj postojeći tim zapošljavaju Sanitarnog tehničara/Sanitarnog inženjera (m/ž) koji će provoditi DDD mjere i odrađivati terenski posao na području cijele Hrvatske. Oglas ostaje aktivan do 5. studenog.

Signum max, tvornica kreativnih rješenja, tim kreativaca i inženjera s višegodišnjim iskustvom u reklamnoj industriji, zapošljava Radnika u grafičkoj pripremi (m/ž). Zainteresirani kandidati moraju poznavati pravila grafičke struke, dobro podnositi stresne situacije i biti samostalni u poslu, a opis posla uključuje rad na poslovima grafičke pripreme, pripremu motiva za tisak reklamnih proizvoda. Svoj životopis im pošalji najkasnije do 9. studenog

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. kolovoz 2022 00:58