Na 5.000 kvadrata

Najveći domaći trgovački lanac otvara novi centar od 40 milijuna kuna, zapošljava 50 ljudi

Vinkovački Pevec je 26. prodajni centar te tvrtke, a bit će izgrađen na zemljištu od 20.000 četvornih metara
Pevec, ilustracija
 Mario Todoric / CROPIX

Trgovački lanac Pevec sklopio je ugovor za izgradnju novog prodajnog centra u Vinkovcima vrijednog 40 milijuna kuna, koji bi trebao biti otvoren krajem ljeta, objavili su u utorak iz Peveca.

Centar će graditi poduzeće Projektgradnja, a otvorenje se očekuje krajem ljeta ove godine.

"Nakon otvorenog Pevecovog centra u Vukovaru zadovoljstvo mi je potvrditi gradnju novog prodajnog centra u Vinkovcima koji predstavlja veliki korak u našem strateškom širenju u svim gradovima većim od 15.000 stanovnika", kazao je predsjednik Uprave Peveca Jurica Lovrinčević.

Izgradnja prodajnog centra, kako je rekao, omogućit će 50 novih radnih mjesta.

Vinkovački Pevec je 26. prodajni centar te tvrtke, a bit će izgrađen na zemljištu od 20.000 četvornih metara kupljenom početkom prošle godine.

Prodajni centar u Vinkovcima prostirat će se na 5.000 četvornih metara u sklopu čega će imati 1.000 četvornih metara skladišnog prostora, što će ga svrstati među veće prodajne prostore na tom području.

Pevec
Pevec

Uz potpuno nove centre u Vukovaru i Vinkovcima u tijeku je preuređenje prodajnog centra u Slavonskom Brodu koji je tvrtka otkupila u kolovozu prošle godine.

Pevec je u protekle tri godine u vlasništvo preuzeo i osam postojećih prodajnih centara, otvorio pet novih te zaposlio gotovo 600 novih djelatnika, navodi se u priopćenju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. studeni 2022 09:13