dugogodišnja suradnja

MUP Sjeverne Makedonije uručio posebno priznanje splitskoj tvrtki ‘Dubina‘

Iz tvrtke nastale ‘u garaži‘, Dubina se razvila u široko prepoznatog lidera u području podvodnih radova
 MUP Sjeverna Makedonija

Splitskoj tvrtki Dubina i direktoru Gordanu Župi prošlog tjedna u Skoplju uručeno je priznanje Ministarstva unutarnjih poslova Republike Sjeverne Makedonije za poseban doprinos i suradnju.

Plaketa je dodijeljena u povodu svečane proslave 40 godina specijalne policije Sjeverne Makedonije, a sama dodjela se odvila u bazi „specijalaca“. Uručenju priznanja su prisustvovali predsjednik Vlade Republike Sjeverne Makedonije Zoran Zaev, i Oliver Spasovski, ministar unutarnjih poslova.

Ovo posebno priznanje splitska tvrtka i Gordan Župa dobili su za dugogodišnju suradnju sa specijalnom policijom Republike Sjeverne Makedonije. Naime, ova splitska tvrtka već niz godina sudjeluje u obuci specijalnih jedinica u području podvodnih aktivnosti.

image
MUP Sjeverna Makedonija

- Primiti ovo odličje iznimna je čast za mene, kao i za cijelu tvrtku, te se ovim putem zahvaljujem svim pripadnicima specijalne policije Sjeverne Makedonije na uspješnoj dugogodišnjoj suradnji. Veselim se izazovima koji nam predstoje i budućim zajedničkim aktivnostima - izjavio je direktor Dubine Gordan Župa primajući priznanje.

Dubina, koju je Župa osnovao pred točno 20 godina, iz tvrtke nastale 'u garaži' razvila se u široko prepoznatog lidera u području podvodnih radova. Do danas su sudjelovali u izgradnji više nautičkih marina diljem Jadrana, specijalisti su za podvodno održavanje brodova te su nositelji ovlaštenja za službeni pregled brodova za većinu međunarodnih registara.

Proteklih godina, stručnjaci iz ove tvrtke bili su angažirani na gotovo svim zahtjevnijim podvodnim operacijama u Jadranu, a mogu se pohvaliti i brojnim uspješno odrađenim zadaćama u inozemstvu – i to od ohridskog jezera do malteških uvala.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 16:24