Posebno događanje

Minhenski Bayern i legendarni Vatreni 8. srpnja odmjerit će snage u pulskoj Areni!

Riječ je o projektu koji se provodi u sklopu strateškog partnerstva TZ Istarske županije i bavarskog kluba
Ilustracija, arena u Puli
 Srećko Niketić / CROPIX

Antički amfiteatar u Puli 8. srpnja po prvi put u povijesti na jedan dan postaje nogometno igralište za spektakularni sportski događaj u kojem će snage odmjeriti legende minhenskog Bayerna protiv legendarnih Vatrenih. Atraktivni turnir odigrat će se na malonogometnom terenu veličine 40 puta 20 metara koji će biti postavljen u parteru Arene, poručuju u istarskoj Turističkoj zajednici.

U prvom djelu spektakla održat će se prezentacije svih ekipa - po dvije ekipe Vatrenih i dvije Bayerna, nakon čega će uslijediti ždrijeb turnirskog nadmetanja te mini revijalna utakmica mališana. Turnir će započeti dvjema polufinalnim utakmicama između ekipa legendarnih Vatrenih te Bayernovih legenda. Pobjednici iz ta dva susreta nadmetat će se za prvo, a poražene ekipe za treće mjesto. Kako bi spektakl bio zaokružen, dobra atmosfera će dodatno biti začinjena s nekoliko atraktivnih performansa uz glazbenu kulisu.

Iako se momčadi još sastavljaju, poznato je da će od igrača s Bayernove će strane nastupiti Ivica Olić, Paulo Sergio, Giovane Elber, Martín DeMichelis, Luca Toni, Klaus Augenthaler, Marcel Witeczek, dok će od strane Vatrenih snage odmjeriti Stipe Pletikosa, Robert Jarni, Ivan Klasnić, Marjan Mrmić, Ardian Kozniku, Petar Krpan, Ognjen Vukojević i drugi.

Riječ je o projektu koji se provodi u sklopu strateškog partnerstva Turističke zajednice Istarske županije i moćnog bavarskog kluba koji je sklopljen prije godinu dana. Strateško partnerstvo s jednim od najpoznatijih i najuspješnijih nogometnih klubova na svijetu u svom portfelju daje Istri prigodu suradnje na devet velikih projekta u marketinškom smislu na godišnjoj razini.

-Svi projekti su pozicionirani na način da se odvijaju u periodu koji je Istri bitan za turističku promociju destinacije, tj. zimskim mjesecima i predsezoni. Do sada je realizirao sedam velikih aktivnosti, a to su odabir i snimanje tri igrača FC Bayern Münchena u svojstvu glavnih testimonijala za turističku promociju destinacije Istre - značajne destinacijske kampanje, zatim dolazak i nastup Bayernovih predstavnika na poznatom turističkom sajmu 'Free' u Münchenu sa svim pripadajućim promotivnim aktivnostima provedenih na sajmu te matchdaypresenter namijenjen vlasnicima, suvlasnicima i strateškim partnerima. Isto tako odrađena je promocija Istre putem svih kanala u online i offline segmentu uz sve prezentacijske kanale na samom stadionu minhenske Allianz Arene u trajanju od sedam dana, zatim matchdaypresenter namijenjen predstavnicima medija, komunikacijska kampanja putem svih kanala FC Bayern Münchena u vrijednosti od 150 tisuća eura te je dobiven paket ulaznica za potrebe promocije destincije Istre na stadionu minhenske Allianz Arene, poručili su u istarskoj Turističkoj zajednici.

Preostala su još dva projekta, a to su godišnja radionica FC Bayern Müenchena koja je u planu od 25. do 27. lipnja te završetak prve godine suradnje koja će biti okrunjena dvobojem legenda.

Partneri u projektu su FC Bayern München, Hrvatska turistička zajednica, Hrvatski nogometni savez, Grad Pula, Arena Hospitality Group, Ghia staff, T-Com, SAP, IRTA, AZRRI, Medea, Agrolaguna, Latus, Dujmović, Jamnica, Paulaner i Galović, dok su medijski partneri Glas Istre, Jutarnji list i Radio Istra.

- Ulaznice se mogu kupiti u pretprodaji na ticketshop.hr, na svim Tisak media prodajnim mjestima te na blagajni ispred Arene na dan eventa, poručuju u TZ-u.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 16:06