ŠIRENJE

Microsoftova pretplata kojom konkurira Sonyjevom PlayStationu od sad dostupna u Hrvatskoj

Mogao se u Hrvatskoj koristiti i do sada, ali uz navođenje neke druge adrese
 Jl/

Microsoftov PC Game Pass od sad je i službeno dostupan u Hrvatskoj. Mogao se u Hrvatskoj koristiti i do sada, ali uz navođenje neke druge adrese.

Sada je službeno dostupan u Hrvatskoj i drugih 40 država koje su pridodane dosadašnjem popisu podržanih država.

Iz Microsofta kažu da se igrači sada mogu pretplatiti na PC Game Pass pretplatu koja uključuje pristup stotinama PC igara visoke kvalitete na Windowsima, uključujući nove izdanja Xbox Game Studios na dan izlaska, Bethesde igre, pristup EA Playu i pogodnosti za Riot Games.

Dostupne će biti i nove igre koje će uskoro biti dostupne s PC Game Passom uključuju Minecraft Legends, najavljen za 18. travnja i Redfall, najavljen za 2. svibnja.

Microsoft ovom pretplatom na igre konkurira igračima kao što je Sony PlayStation. No, za razliku od PlayStationa prepoznaje da je Hrvatska prešla na euro i uredno omogućuje pretplatu s čim Sony posljednjih mjeseci ima problema.

- Kako bi proslavili dostupnost usluge, novi korisnici u Hrvatskoj će dobiti posebnu ponudu "3 mjeseca za 1 EUR". Oni koji su bili dio našeg Insider programa dobit će besplatna dva mjeseca pretplate na PC Game Pass, bez potrebe za daljnjim koracima, kao zahvalu što su nam pomogli oblikovati iskustvo i što su bili jedni od prvih korisnika PC Game Passa u Hrvatskoj. Ovo će biti dostupno izravno na accountima Insider korisnika u narednim danima - navodi Microsoft.

Dodaju da je PC Game Pass sada dostupan igračima iz ukupno 86 zemalja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 05:04