pomoć stanovnicima pogođenih područja

M SAN Grupa donira 200 komada električnih kalorifera

‘S obzirom na vanjsku temperaturu, činjenicu da je stradalnicima na terenu ovo bila druga noć provedena na hladnoći kao i na najave pogoršanja vremenskih prilika, smatramo da je vrijeme krucijalno i da donaciju trebamo čim prije realizirati‘
 HANZA MEDIA

Kao pomoć stanovnicima Petrinje, Gline, Siska i ostalih mjesta čija prebivališta su teško stradala u razornom potresu M SAN Grupa donira 200 komada Vivax električnih kalorifera FH-2051, svaki snage 2 kW.

- Vjerujemo da jedna od krucijalnih potreba stradalnicima omogućiti djelotvoran način grijanja.

S obzirom na vanjsku temperaturu, činjenicu da je stradalnicima na terenu ovo bila druga noć provedena na hladnoći kao i na najave pogoršanja vremenskih prilika, smatramo da je vrijeme krucijalno i da donaciju trebamo čim prije realizirati.

Donaciju želimo provesti u koordinaciji s nadležnim tijelima kako bi bili sigurni da će kaloriferi biti dostavljeni onima koji ih najviše trebaju i zato smo u kontaktu s Hrvatskim Crvenim Križem, Stožerom Civilne Zaštite kao i Javnom Vatrogasnom Postrojbom Sisak.

Kalorifere ćemo dostaviti direktno u sabirnu zonu u Sisku, Petrinji i/ili Glini.

Ujedno ovim putem izražavamo iskreno saučešće sa svim stradalnicima u ovim užasnim potresima, a poglavito s obiteljima koje su izgubile svoje najmilije i uz iskrenu nadu da će čim prije doći do smirivanja tla - poručili su iz M SAN Grupe.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 06:52